miran_veannesi bsya evet doğum yaptım 1 haftadır vajinal doğum olacaktı ama çatı darlığı ve günü geçtiğinden kilosuda uygun değildi doğuma sezaryenle doğuma alındım
bsya miran_veannesi olsun önemli olan sağlıklı olması Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏
ments miran_veannesi sancı aldınız mı , bizim de yatış çarşamba, 40+3 olduk ve doktora göre daha önde gidiyor, korkuyorum ilk gebeliğim zor mu suni sancı , henüz sancım yok açılmada yok. Allah yardımcımız olsun her konuda 🤲🏻😳
mervesdoruk ervanil tebrik ederim sağlıklı sıhhatli çok güzel bi ömrü olur bebeğinin sanada rabbim şifa versin inşallah darısı bana ve bekleyenlere olsun inşallah böyle doğum 🩷
humaakusu ervanil bende suni sancıyla doğum yaptım ilk hamileleğimde suni sancıyla normal sancı arasında fark var mı acaba ♥️
ervanil humaakusu Baya hemde😄 tam açıklığa ulaşmışım sancılar gelip gidiyor,ama dayanılmayacak kadar değildi. Ben daha sancılar şiddetlenecek sanıyordum suni sancı almış biri olarak sürecin bu denli rahat geçeceğini düşünmedim. Kendi sancılarım gelip gidiyordu en azından nefes alabiliyordum dinlenebiliyordum ama suni sancı beni saatlerce kıvrandırdı
duygunisa ervanil çok şükür hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲 darısı başımıza ☺️🌸
humaakusu ervanil işte ben hep bunu anlatmaya çalışıyorum ama bazı suni sancıyla doğuran insanların zoruna gidiyor bizde fitil çıktıktan sonra kendi sancımızı çektik falan diyorlar ama o sancıyı başlatan o fitilin verdiği hormon anlamıyorlar ve normal sancıdan çok şiddetli bı sancı bunu bana bizzat doktorum söylemişti çok yorucu ama mecburuz dedi kendi sancımızda suniyle bir diyorlar asla değil kendi sancısıyla doğum yapmış her insan sürecin kolaylığından bahsediyor umarım bana da bu sefer kendi sancımla doğum yapmak nasip olur suni sancı cekmiş biri olarak o sancıyı bı daha çekmek istemiyorum 😞