dilaraky bende oğlum 7 yaşında 2. Hamileyim 5. Haftam bana kalsa birini büyüttüm rahata erdim maddi anlamda herşey oğluma adamak evet güzeldi ama oğlum çok istiyordu kardeş her gün Allahım inşallah annemin karnında bebek olur diyordu okulda arkadaşlarının kardeşini görüyordu ben bana kalsa yapmazdım dürüst olayım tekrar sıfırdan başlamazdım ama ben tek çocuğum zorluğunu da rahatlığını da gördüm ama kardeş ne demek onuda çevremden anladım evet kardeş gerekliydi hayatımda şuan sadece annem var Allah korusun anneme birşey olsa düşünüyorum destekçim yok sığınacağım bir kardeşim yok oğlumda aynı olsun istemedim bir kardeşi olsun ki bu benim ikinci evliliğim oğlum birinci evliliğimden hem şuan ki eşimde çok istiyordu girdik bir yola ama ne kdr istemiyor olsam da bende şuan heyecanlıyım tekrardan bebek sevmeyi de özlemişim ama ne olursa olsun oğlum ilk göz ağrım şuan mı böyle hissediyorum bilmiyorum korkular elbet var nasıl olcak ne olacak kolay mı zor mu olcak elbet güzellikleri de olcak zorlukları da ama sanırım kardeşi olmasından dolayı mutlu olacağım oğlum mutlu oldukça ❤️