28nisan hurremintorunu akşama kadar sertleşti durdu karnım temizliğe başladım bende son kez anneme iş kalmasın diye 😂😂 heyecan artıyor günler yaklaştıkça. Sen nasılsın nasıl gidiyor 🥰
kubra5441 busepolatt bana da daha yumuşaman fazla değil dedi. Benşmde bi 40 ı bulacak bu gidişle herhalde
beyzankcy kubra5441 aslında ebeler doğuma yakın ilişkiyi tavsiye ediyorlar, pelvisin genişlemesi ve yumuşaması için. Yani tetiklemiş olabilir, siz yine de hazır bekleyin :)
lfkfkdk beyzankcy bu kesinlikle işe yarıyor bence ya bir kere korunmasız olmasına rağmen 3 gün nişanım geldi bugün de doktor çok güzel yumuşamış 2 cm açıklık var dedi
bsraaybars beyzankcy bize ilişki en başından beri yasak benim gibi olup da doğumu şunu yaptım sancım geldi diyen var mı acaba 😔 çok kilo aldım yoruldum son 13 gün ama günler geçmiyor sanki
melekbengul Yorumlardan gaza geldim, korunmasız ilişki de denedim. Bir ben de hiç değişiklik yok heralde. Üstüne bir de uzun zamandır ilişki olmadığı için tahriş oldu gibi. Kaş yapalım derken göz çıkardık galiba
busepolatt melekbengul bacım son aylar zaten zor oluyo sırf açılma olsun yumuşama olsun doğum kolay olsun diye biran önce doğuralım diye mecbur ahahahha 😂😂😂😂
beyzankcy bsraaybars riskli gebelik veya düşük riski mi vardı? benim son 25 ama ben bile yeter diyorum çok kilo almamama rağmen :)
momily Ya benim bebisimin bası asağıda ama hala göğüsümün altında bi ittirmeler var 39+1 olduk. Kanala girmiyo sanırm böyle olan var mı
melekbengul momily benim oğlum da göğüs kafesime baskılar yapıyor. 39+2 olduk aşırı kasılmam oluyor bazen biraz sancılı oluyor hatta doğum sayacı ile takip ediyorum. Düzenliye yakın ama düzenli değiller. Bebiş de hala yukarıda indiği yok hahahha
momily melekbengul aynı ya yattığım yerden kalkarken vajinada asiri baskı oluyo kasıklarımda da ama yukarda da ayaklarıyla bastiyiro bu cocuklar içerde napyolar ahhaahhaha
busepolatt kubra5441 yaaa maşallah kolaylıkla olsun inşallah sağlıcakla al kucağına Allah yardımcın olsun 🌸