jalepone Normal mi ya yaşayan var mı ? 5 gün oldu hala ayaklarım davul gibi , bacaklarım da öyle kocaman . Bir de çorap giydirdiler 10 gün çıkartma dediler
babyou jalepone normal canım ben ilk doğumumda ayağımı kaldırıp da arabaya koyamamıştım şişliklerden ödemlerden üstüne bastıkça açılıyor bol bol yürümeye çalış uzandığında da ayaklarını havaya kaldır
Dlrdgn jalepone epidural olmuştum benimde öyleydi soğuma kadar ayaklarımda ellerimde hiç ödem yaşamadım alyansım bile rahatlıkla oluyordu ama doğumdan sonra ortalama 10 gün ayaklarım ellerim davul gibi şişmişti sonra normale döndü 😊
senos15 jalepone sezeryandan sonra en az 3 gün daha varis çorabı giymek gerekiyormuş eve gelince bende bilmiyordum çıkardım tüm vücudum şişdi ödem oldu 15 güne ancak düzeldi
jalepone babyou peki bu şişlikler ne zaman geçer ya hamileyken şişmedim acil sezeryana alındım bi çıktım şişmişim
babyou jalepone vücut anca toparlıyor kendini anestezinin etkileri gebelik ödemleri vs bol bol su iç dediğim gibi yürümeye çalış ayaklarını kaldır 15 güne kalmaz geçer inşallah
jalepone babyou ay inşalah ya çok zor böyle inanamıyorum gerçekten ayaklarım bacaklarım iki kat şişko
jalepone Dlrdgn ben hem epidural aldım sıkıntılar olunca genele alındım o yüzden ikisini bir oldum sayılır . Ama sevindim aynı şeyi yaşıyoruz hiç ödemim yoktu bir gözlerimi açtım şişmişim inşalllah benim de on güne geçer de . Korktum geçmez diye