ikizannesiiiiiiii Arkadaşlar 31+4 haftalık hamileyim ve bugün sabahtandır vajinamda batma var yanıyor gibi hissediyorum bazen normal mi bu
Melike3506 ikizannesiiiiiiii 32 haftalığım benimde öyle oluyor özellikle bebeğim hareket ettiği zaman
gizem_aden27 ikizannesiiiiiiii bende öyleyimmmm 32+2 normal mi ya 🥲bugün kalktığımdan beri yaşıyorum hala da var
narcisse ikizannesiiiiiiii 31+1 benim de bugün başladı batma, buradaki yorumları görünce bir tık rahatladım
Melike3506 ikizannesiiiiiiii hareket etmeyince olmuyor bende her hareketinde de değil de güçlü hareket ettiğinde oluyor
gizem_aden27 ikizannesiiiiiiii sor bakalım allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
hildanur Bide 35.34. Haftaları görün ayağa kalkamıyorsun ben 36. Haftama gircem eşim beni yerden kaldırıyor
happybusey hildanur aynen öyle bende o haftalardan beri böyleyim korkutmak istemezdim ama çocuk rahim kanalına girdiği içinmiş sanırım ayağa kalkarken adım atarken vs herşeyde destek alıyorum yoksa yok canım çok yanıyor yani 39. Haftadayım
ikizannesiiiiiiii narcisse bugün kontrolüm vardı herşey yolundaydı normal dedi doktorum nst ye de girdim çok şükğr sancım çıkmadı