mervee_00 esiladuhan ayy çok pardon vallahi ben yeni filan sandım belkide Allah söyletti bana belli mi? Olur 😅😅 ay hadi inşallah ya inşallah pozitif çıkar 3. Sene olacak negatif görmek beni mental olarak ziyadesiyle etkiledi 😕
znnnr mervee_00 umutlanma ama dua edelim inşallah gönlünden geçen gerçek olur ya kan verip yada gebelik testi alıp içini rahatlat 🌸🌸
mervee_00 znnnr Allah razı olsun çok sağolun💖🌸 çok erken olduğu için kanda çıkar mı? Ki varsa acaba çünkü nerden baksak 2 hafta oldu olcak
esiladuhan mervee_00 tez vakitte pozitifi gormen dileğiyle 🥳 bi yap bakalım test bende Merak ettim :))
znnnr mervee_00 kan da verebilirsin ama biraz bekle ki değer yükselsin bence şimdi kanda görsen bile doktorun keseyi görmesi 6. haftayı buluyor kalp atışı 8 civarı doktora da gidemezsin o yüzden en azından bir hafta geçsin değerin yükselsin kan öyle ver
mervee_00 esiladuhan saat 8.30 gibi yapmayı planlıyorum şuan şehir dışına çıkıyoruz oraya varır varmaz yapıp haber vericem söz 😅
zumraziye mervee_00 evet ben öyle öğrenmiştim ilk hamilelik testi yapmıştım sonra burdan bu testle yapılanları gördüm ve bende yaptım pozitifti şuan 18 haftalık hamileyim
lilayyy mervee_00 adet günümde yapmıştım zaten regl olacağım diye baktım kopkoyu inanmamıştım sonuç 24+3 haftalık gebeyim 😂 öncesinde iki düşüğüm var onları da ovülasyon testiyle öğrenmiştim
mervee_00 lilayyy ayyy hadi inşallah ya hayırlı olsun hakkınızda rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🥹🥹🙏🏻
lilayyy mervee_00 çok teşekkür ederim 🙏 inşallah sizinde en kısa zamanda her şey gönlünüze göre olur 🥰
mervee_00 Srp53 Srp53 tamamdır kan vermeye gidicem 1 saat sonra akşama doğruda çıkar muhtemelen haber veririm