yagmuryig cerenxertan eğer gogsunle ugrasırsan erken doğumu tetikler uğraşma gogusle aksın bısı olmz ama yeterkı göğüs ucuna dokunan eleme ugsrma inek gıbıydım bende eksı maya gıbı kokardm
cerenxertan yagmuryig ay çok teşekkür ederimmm yattıgın zaman o kolumun baskısından akarsa sıkıntı olmaz o zaman sadece göğüs ucumu ellemeyim
fatmaa51 cerenxertan göğüs ucunu da elleme sıkma da banyoda çok sıcak suyun altında da kalma sut kanalları öyle de aktifleşmesin üzeriñe de yatmamaya çalış sıktıran sütyenler kullanma oda baskı yaratıp akıtır.
AuraMomB Canım benim de geldi doktorum öneri olarak sıkı sütyen kullanmamı ve göğüsü uyaracak herhangi bir şey yapmamamı söyledi. Nitekim de dediği gibi sıkı sütyen kullanınca fazla gelmiyor ama sütyeni çıkarayım aşırı akar.
lagerthaaaa cerenxertan evet emzirdim ki erken doğum riskim vardı ona rağmen emzirdim çünkü kıyamadım bebeğime
yagmuryig cerenxertan panık etme bısı olmz ben inek gibiydim akardı hep çok şükür hepsı gectı sımdı ıkıncıye gebeyım bunda aynı seyı yasarmıyım bılmıorum