nesliily Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻 Aynen çok benzer süreçlerden geçmişiz. Üzülmemek elde değil ama bebeklerimizi de düşünmemiz gerek, hele de panik atak seviyesindeyse insanın yaşam kalitesini ciddi oranda etkiliyor. Biz iyi olmalıyız ki onlara moral verebilelim.
Kardeşimin de bulantılar fena oluyor. Soda ve krakeri söyleyeceğim mutlaka. Ona da bulantın psikolojik deyip ilaç başlamış doktor, bir çeşit antidepresan. İlacı aldıktan ilk birkaç gün sonra kusma, ishal/kabızlık, bulantı vs oluyor. Ortalama 1 haftaya düzeliyor. 2 haftaya bir tedavi alıyor. Radyoterapi şimdilik yok.
Aşırı agresif oldu. Bebeğe annem bakıyor. 5 kür kemoterapi aldı, 10 haftadır tedavi görüyor. Ama şükür hayat konforu pek eksilmedi. Saçları döküldü tabii. Yine de kabullenmeyle birlikte sanırım, daha iyi haberler alacağımıza odaklanmak istiyoruz. Küçülme görürlerse ameliyat da edilebilir dediler. Birkaç haftaya bir pet çekimi olacak, durum ne görüp ona göre ilaçta düzenleme yapılabilir dediler. Allah hepimize iyi güzel haberler almayı nasip etsin.
Dünkü durum için de sonuç negatif geldiği için odaklanmamaya çalışın bence de. Bana da şu olsa devamı gelirdi demişlerdi. Takılmadım ben de o yüzden. Strese gireceğinizi hissederseniz doktorunuza yazarsınız, fotoğraf çekersiniz, onlar zaten yönlendirme yapar. İnşallah gerek kalmaz tabii.