bsr18_ _nergis yapmaya devam edin bunlar pik değil. Ama gün aşırı birliktelik olabilir riske atmayın bugun kaçıncı gün
_nergis kurkmantosuzmadonna dimi ben de başkasının fotoğrafını görünce emin oluyorum ama nedense kendimde emin olamıyorum 🤭sormak istiyorum
_nergis bsr18_ 13.günüm bugün,çift görünce bi acaba mı dedim 2 saat aralıklarla devam ettim yatmadan tekrar yapıp iki günü değerlendireyim o zmaan
bsr18_ _nergis 13. Günse gün aşırı birlikteliğe devam edin. Testide aksatmayın aynı saatlerde yapmaya dikkat edin😊
_nergis nurgulllllll bu gece ve yarın geceyi değerlendiricem,ertesi günü eşim yok umarım bugün yarın çatlar 🤗
_nergis Selim_Alparslan yaa takipteyim bakalım normalde uygulamada dün gösteriyordu ne kadar farkediyor demek
Selim_Alparslan _nergis Uygulamaya bakma aşko o tahmin sadece :) sen test yap her gün bizede haber ver 💗🙊
_nergis Kızlarrr pik oldu sanırım alttan ikisinin birini öğleden önce birini öğleden sonra yaptım.Geceyi değerlendirmiştim bu geceyi de değerlendiriyim yarın gerekli mi sizce
kurkmantosuzmadonna _nergis değerlendir canım hem bugünü hem yarını. Ama gece 12 den önce değerlendir mutlaka.