badhomian Normal doğuma yanımıza bir kişi alabiliyormuyuz özel hassranelerde özellikle medicanada filan
damlasv badhomian sezeryan spiral yada genel anestezi ikisine de asla alınmıyormuş hijyen sebebiyle normal doğuma doktor izni ile girebiliyormuş
zehea badhomian ben medipol mega hastanesine sordum sadece vajinal doğumda girebiliyormuş sezeryanda almıyolarmıs hastaneden hastaneye değişiyor yani
merve_tp badhomian sordum sordum her türlü giremiyormuş baba. Ben spinal sezaryen yaptırıcam diye düşünüyorum ama hala kararsızlıkla devam ediyorum:( baş hekimliğin kararıymış enfeksiyon riskine karşı
badhomian damlasv ozaman dokyorumla konuşmam lazım sanırım ama sanki birkere şahit oldum babayı hazırlayın demişti asistanına sanki sokuyorlar gibi
bibusra canım sevtap hoca eşimi alacak doğuma normal yada sezeryan ne olursa alıcam babayı yanında olsun elini tutsun dedi ona göre maske bone önlük giyiyor babada steril giyiniyor
badhomian bibusra bacım eşimi alamazsam kayınvalidemi kesin istiyorum hahajsmdnsjdj bi bakiyim soriyim ben yinede tenkyuuuu