Havin49_ Sevimlimom Trendyol dan yaptım handemnakış tasarım çok güzeldi bebekleri 2.5 aylık premetüer daha giydirmek nasip omadı
cansuu05 Sevimlimom instagramda lilabio sayfasından yaptırdım ben. Trendyol satışları da var. İstediğiniz görseli basabiliyorlar hastane çıkışı üzerine.
Melike3506 Sevimlimom instagramdakilere güvenemediğimden hemde kredi kartı ile alışveriş yapmak için dolap uygulamasından aldım ben kullanıcı adı burcubyz bugün geldi takımım hatta çok memnun kaldım
senos15 Sevimlimom  İnstagramda yaptırdım çok kaliteli geldi müslini kalın ama yumuşacık
hivdil senos15 merhabalar acaba fiyat sorsam ayıp mıdır bende istiyorum da sormuştum bir yerde 4 yakın fiyat verdiler
senos15 Sevimlimom azra_designer sayfası hemde 1 haftada geldi gelmeden videosunu fotoğrafını attı ürünü işlemeden önce görsel atıp onayımı da aldı boyut yazı şekli falan için
hd_d Sevimlimom canm butikbebecik kesinlikle tavsiye ediyorum ayrica fiyat da uygun bana guven suan bebemin orda yapiliyo benim
senos15 damlabarlas azra_designer sayfası hemde 1 haftada geldi gelmeden videosunu fotoğrafını attı ürünü işlemeden önce görsel atıp onayımı da aldı boyut yazı şekli falan için
senos15 hivdil ben komple set olarak puset örtüsü de dahil olmak üzere 3300 tlye yaptırdım içinden 2 adet şapka çıktı biri işlemeli biri değildi