zeynepyldrm_07 Kızlar üçlü tarama testi yaptırdınız mı sonuçlarınız nasıl çıktı bende bugün yaptım çoğu kişi diyor yanılma ihtimali çok yüksek
benimsin21 zeynepyldrm_07 Ben yapmadm kızımda. Bir kadınla karşılaştık hep yanılma oluyor o yüzden bu sefer yapmiycm yapıp da kendme stres edemem dedi. Sağlıkla kucağına al cnm💕
Aysenur_73 zeynepyldrm_07 ikili tarama testi yaptım temiz çıktı. Üçlü taramayı sordum ne zaman diye doktor artık yapmıyoruz dedi.
zeynepyldrm_07 benimsin21 sağol canım benim🌸doktor bana mutlaka sana bu üçlüyü yapalım dedi ben ikiliyi yapmadım ama bu üçlüyü ve detaylıyı yapalım dedi bende tamam dedim
benimsin21 zeynepyldrm_07 Sonuçlar iyi çıkmasa da skntı yapma,detaylıda herşey daha güzel net olur. 💕
benimsin21 zeynepyldrm_07 Aman panik yapma bu ikili tarama testleri üçlü tarama testi hep yanlış çıkıyor.
zeynepyldrm_07 benimsin21 valla bi yandan içim çok rahat yanlış çıksa da fazla üstüne titremem detaylıda belli olur ztn hepsi
benimsin21 zeynepyldrm_07 Ayn öyle aşkm her teste güvenme. Şahsen hiçbir test yapmadm kızımda sadece şeker yüklemesi testi yaptk. Detayliya da giremedm maalesef onu çok istyrdm ama hastaneye gidene kdr vakti geçmişti artk.