yaggmurt Bacak arası ağrım var kızlar ilk defa böylesini yaşadım ilk hamileliğim hiç böyle ağrı olmadı sola doğru ağrım ayakta durunca sol ayağıma basınca artıyor birde makata ağrı kabızlık durumum da yok böyle olma sebebi nedir nasıl geçer 25. Haftalık oldum
sineminkooo yaggmurt çiçeğim hiç emin olmamakla birlikte çocuğun pozisyonundan kaynaklı olabilir 🤔 tatlı ve soğuk şeyler ye iç bi hareketlensin eğer o harekete rağmen geçmezse doktora gitmelisin için rahat olsun en azından 🌝
glnzkrkmz yaggmurt aynısınj maalesef ki yaşıyorum.uyurken bacak aranıza yastık koyun birde magnezyum takviyesi alın
busu1 yaggmurt Magnezyum için hem kabizlik hem bacak ağrısı için bugün eğitimde doktor da dedi kabizlik çekenlere magnezyum öneriyorum diye
nurr19 yaggmurt aynı şeyi yaşıyorum dün kontrolüm vardı magnezyumu ikiye çıkardı günde, ve pozisyondan kaynaklı olduğunu söyledi tekmelediği için acı yapıyormuş, ne zaman pozisyonunu değiştirirse o zaman rahatlarsın dedi
yaggmurt sineminkooo hiç yemediğim kadar yedim aslında bugün çokta hareketli ama anlayamadım bi şekilde geçmedi
AuraMomB Makat ağrısını bende çektim o bebek baskılarından kaynaklı oluyor ve belki farkında olmadan gaz sancısı çekiyor olabilirsiniz. Karnınız çok büyük değilse hafif masaj uygulayın belki geçer. Ama magnezyumu ihmal etmeyin 🌸
nurr19 yaggmurt içini ferah tut, bende çok korktum hareketleri de azalmıştı sanki ama dedi ki pozisyonu öyle