Miracle_1 Çok merak ediyorum adet gecikti ve yumurtlama akıntısı gibi akıntı var kasık ağrısı da ama adet olmadan olur mu yumurtlama merak ediyorum başına gelen..?
Bir1kelebek Miracle_1 canıım benim de çok gecikti bu ay hala adet olmadım ama hamile de değilim test yapmıştım
tahamommy Miracle_1 şuan yeni yumurtluyor olabilirsin değerlendir mutlaka, kadınlar her ay yumurtlamıyormuş ama adet görüyormuş çünkü adette kalınlaşan rahim dökülmüş oluyor, sen adet olmadığına göre hala bir şansın var demektir
Miracle_1 asil15 pazartesi yapmıştım test varla yok arası çıktı bidaha tekrarlamadım açıkçası tek ilişki oldu geçen ay ve üzerinden 20 gün geçti olsa çıkardı diye düşünüyorum bu günleri bari değerlendirmeli miyim diye düşünüyorum
Miracle_1 Meral_63 iki gün önce yaptığım eşim de test yapmama karşı biraz zaman geçsin diyor söz verdim yapamıyorum da 🙄 tek ilişki olayı geç döllenme ne kadar olabilir diye düşünüyorum
Miracle_1 asil15 bilemedim inşallah öyledir ama dediğim gibi çok da umut edemiyorum sat 5 Mart ilişki 17 martta sadece
Miracle_1 asil15 amin inşallah teşekkür ederim ve de gerçekten bu kadar geç döllenme olabiliyorsa mucize derim
asil15 Miracle_1 ee tamam işte hamilesin büyük bir ihtimalle niye yumurtlama yada başka şeyi düşünüyorsun test yap
Miracle_1 asil15 tek ilişki olup onun üzerinden de 20 gün geçti belirgin çıkardı diye düşündüm pazartesi yapmıştım ondan bidaha yapmadım bu kez awox aldım haftasonu yapmaya çalışıyorum kafamda en azından netleşir
Miracle_1 Bir1kelebek benimde bu kez çıkmayacak gibi geldi ama sırf emin olmak için yapacm belki gerçekten adet olmadan yumurtluyor da olabilirim şu aralar dün kasık ağrım da vardı olacm dedim olmadım