zeliha1234 3.gebeligim 18 haftalık şuan ama hareketlerini hissetmiyorum ve kuşkulaniyorum kızlar benim gibi olan varmı
miyopmom zeliha1234 17 haftaligim 4. Bebegim bende hissetmiyorum insAllah normaldir. Gerçi bu sefer kilomda var
kvsr1603 zeliha1234 14 haftadan beri hissediyorum kilom olmasına rağmen 3 gebeliğim kontrole ne zaman gittiniz belki plasenta öndedir bu yüzden de geç olabilir 2 gebeliğimde de 14 hafta hissetmeye başladım çok hareketliydi ve kızım şuanda da çok hareketli
kslcvrye zeliha1234 benimde 4.gebelik bnde 16 haftalığım geçenler de bı hissettim gibi oldu daha sonra devamı gelmedi iyidir inşallah bebeklerimiz 🤲
sedarik benimde 3. gebeliğim 16 haftalıkken hissettim ilk kıpırtıları ama o günden sonra bir daha hissetmedim şuan 18 haftalık gebeyim tedirgin oluyorum bende
zeliha1234 kvsr1603 bugün gittim hastaneye gayet iyiydi maşallah ama ben hissetmiyorum yani doktor da hareketli olduğunu söylüyor
kvsr1603 zeliha1234 o zaman hiç kafaya takmalık birşey yok herkes aynı anda hissedecek diye bir kural yok çünkü
GozdeKB zeliha1234 bende 13-14 haftalık hissettim 4.gebeligim suan 16.haftadayım hissetmiyorum endişelendim doktora gittim şükür iyiymiş 🥰
kslcvrye GozdeKB doktora hakaret histtemediginizi söylediniz mi ne dedi öyle soylediyseniz bende çok endişeleniyorum da
GozdeKB kslcvrye söylemedim ama o haftada hissetmemin erken olduğunu s ama mümkün olduğunu söyledi bence normal zaten kötü birsey olsa ultrasonda falan görürdü diye düşünüyorum
kslcvrye Birrrcan inşallah bende hissedirim dediğiniz gibi küçük hissetmemek normaldir sağlıcakla gelsinler inşallah 🤲🥰
crknordk zeliha1234 ya bende üçüncü gebelik ve çok bekledim tedirginde oldum senin gibi ama nedense 19 bitince hissetmeye başladım 20 de dahada netleşti . Doktora sordum hatta her bebek farklıdır dedi. Bence tedirgin olma sabret canım.
adinsmom2 zeliha1234 16 dan beri hissediyorum ama bu haftalarda net olmuyor bi gün hissederiz 2-3 gün hissetmeyiz normal