saziment Merhaba bacılarım, Hamilelikte kullandığınız temiz içerikli cilt ürünleri hangileri? Yüz temizleme jeli, tonik, serum ve nemlendirici olarak bilginiz varsa yazabilir misiniz? 💕🌸
cansukccc saziment ben the purenstin ürünlerini kullanıyorum kırmızı serumu hariç yüksek dozda asit ürettiği için ama yüzüm çok kötü olmuş galiba gebelikten herşeyi kusuyor
kurkmantosuzmadonna saziment temizleme jelü de tonik de ziaja kullandım ben canım. Hala da fırsat bulsam kullanacağım. 😄
Deleted33000 saziment valla eskiden ne kullanıyorsan aynı devam ettim hamileyken zaten yüzüme çok bişey süren biri değilim kuzu üste çıksın post
AuraMomB cansukccc the prust çok temiz içeriği yok ne yazık ki ya :( ben kullanıyordum doktorum pek önermedi
kaya_kaya cansukccc hamilelikten dolayi serum vs herşeyi bıraktım. Güneş kremi ve Yves Rocher yüz yıkama jeli kullanıyorum . İçeriği temiz öneririm cildi de kurutmuyor
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna ay onlar çok güzel bı ara kardeşim hediye almıştı bana baya uzun süre kullanmıştım
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 baya bereketli. İçeriği de temiz. Çok güzel ferahlama hissi veriyor yıkayınca.
AuraMomB Benim cilt bakım rutinim 9 ayda değişti. Serumlara veda ettim içerisindeki asitlere güvenemediğim için :( şu an aktif olarak bioxin yıkama jeli, nivea yıkama köpüğü ve mia nın nemlendiricisini kullanıyorum. Çok fazla dışarı çıkmıyorum ama çıkarsam da nivea güneş kremi kullanıyorum. Ama kimyasalı azalttığım süreç boyunca da sanki cildim daha bi güzelleşti🤷🏼♀️ Arada bir de maru derm toz peeling ve yves rocher e kömür maskesi yaparım ama minimum yapıyorum haftada 1. Doğumdan sonra asitler serumlar ve tonikleri boca yapacağım💃🎉🥳
bsrbrkysr184_ saziment kabak lifli pirinç sabunu ve dove sabunu kullanıyorum genelde olarak sonra nemlendirici sürüyorum cildiye doktorunun önerdiği bir nemlendirici vardı kızım için onu kullandım genelde 😆
AuraMomB cansukccc ya evet bende çok memnundum tüm her şeyinden ama içerik olarak hamilelere pek uygun değilmiş
sudeli4 saziment ben biodermanın hassas cilt İçin olan pembe kutulu yüz temizle jelini kulşanıyoem her sabah direk yüzümü onunla yıkıyorm canım sonra cream co nun hyronolik asidi akşamları yatarken genelde bioderma atoderm krem. Eğer dışarı çıkıp makyaj yaptımsa mutlaka bi tonikle yüzümü silip sonrasında mutlaka iyice bioderma ile yıkıyorm öyle yani diğer serumları kullanmıyorum bu süreçte . Elimde ordinary nin ve frankly nin bakım serumları var gayet memnunum ama gebelikte pek kullanmak istemedim
damlasv saziment sebamed yüz bakım sabunu ve kremi kullanıyorum Thalia doğal yüz sabunu kullanıyorum nadirde olsa kil maskesi yapıyorum saf kilden bunun dışında hiçbir şey kulllanmıyorum makyaj yapmadığım için cildim yine de bebek gibi
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna benimdeee saçlarım boyası aktı kolajen maskem lavabo yanında beni bekliyor ama ben oturmuş bebek sallıyorum o uyuyunca da gece bende yorgunluktan uyuyakaliyorum gündüz işlere koşuyorum