Caglali Sabah başka marka ile gebelik yaptım varla yok arasında birşey çıkmıştı Şimdi days doktor ile test yaptım 3- 4 dk böyle pembe iki çizgi çıktı Adete 5-6 gün kaldı Biliyordum yanlış pozitif veriyor ama bir umut
Sudemirhan Caglali bu test kıp kırmızı çıkarsa yine güvenmem üç kez falan yaptım hepsinde pozitif verdi boşu boşuna lan verdim her defasında
Meral_63 Caglali days doctor kim onu ciakrisysa herkese pozitif veriyor saçma sapan marka bilmiyordum aldım pişman oldun 2 bin tl verdim
Sezei Caglali yaptığım an bariz belli çizgi çıkarmıştı bu test bende bizde baya umutlandık ama maalesef
Meral_63 Caglali yani i sipariş etim ben 1000 tl yanlış yazdım bacım kb toplu set olanından eczaneye deedim bana getirdi
Esma006 Caglali bu marka bana yalancı pozitif vermişti ama inşallah vardır şöyle vermişti yalancı pozitifliğiydi ilk 15-20 saniyede kıpkırmızı olmaya başlamıştı
gzdeozn cankm silik çizgi görünüyor ama çok erken olduğu için koyulaşmamış 💖 kan verip öğren istersen
btun gzdeozn reglime 6 gün var bekleyeyim mi cuma kan vereyim ya da bugün verip pazartesi bi sahamı vereyim yükselmesine bakayım çok kararsızım