Masmavi- Kızlar emzirme sırasında bu hindiba kahveyi kullanan var mı ya da iştah kesmek için kullandığınız bir şey var mı doğumdan sonra iştahım aşırı açıldı önüne geçemiyorum
burcuo Masmavi- Emzirme sırasında çok normal, ben de kontrol edememiştim. Sanırım öncelikle durumu kabullenmek gerekiyor 🥹 hızlı kilo verenlere aldanıp stres yaptım boş yere.
Havin49_ Masmavi- bende aynısı valla gebeliğimde sıfır iştah 7 kg verdim be eklerim 2.5 aylık gece acıkmayla ıyanıyorun
begumergunn Bence hızlı kilo verenlerin çoğu emzirmediği için hızlı veriyor çünkü emzirirken insanın yedikçe yiyesi geliyor yemese içi çekiliyor resmen
Masmavi- begumergunn ayy evet baya kötü hissettiriyor emzirmesem zorlanmazdım kilo vermekle ama emzirirken iştahım aşırı açılıyor
begumergunn Masmavi- bence emzirmenin keyfini çıkar kilona takılma bi şekilde alınan kilolar veriliyor ve ne kadar yersen ye bi zaman sonra emzirdikçe o kilolarda gidiyor
Sweetie_Little_Jean Masmavi- canım iştahını kesme ama doyurucu bebeğe de faydalı şeylere yönel evde abur cubur bulundurma kuruyemiş falan ye 1 avuç sonra bekle zaten o açlığını bastırır şekerini düzenler