betulnuray 8 haftadayım tsh bir hastanede 4 bir hastanede 8 çıktı endokrine gittim ilaç başladım bu durumu yaşayan varmı ?
ezgi1610 betulnuray sağlık ocağında ilk kan verdiğimde genelde gebelikte 2.5 üstüne çıkmasını istemiyorlar demişti benimde o zaman o civarlardaydı. 0.800lere düştü ilaç kullanırken öyle talipliydim ama biraz kullanmayınca yükselmiş
nrylmzm betulnuray 15 yıldır düzenli tiroid ilacı kullanıyorum düzenli devam ediyordu hamilelikte düzenli takip edildiği halde tsh 15 oldu doz artırımı ile bir ayda 1,5 seviyesine indi 🌺
ezgi1610 Çok küçük haftalardan beri ilaç kullanıyorum. Bayram zamanlarında çok ilaç aksattım haftalarda büyük olduğu için içmesem Bişi olmaz ki diye düşündüm sonuçlar hep güzel çıktığı için etki etmiş 3.5lara falan çıkmış tekrar. Doktora da ilaçları aksattığımı açık açık söyleyemedim 15 gün sonra başka merkezde ver kan bide ona bakalım dedi şuan düzenli kullanmaya özen gösteriyorum 🙈
momhazal_ benimde tsh değerim 5,25 çıktı. 50 mg ilaç kullanıyorum. ki ben yaklaşık 6-7 yıldır aralıksız bu ilacı kullanan biriyim, hamilelikte daha çok arttı değerim
betulnuray gunes_22 Bebeğin Gelişimi için sorun teşkil eder mi ? Geç mi başladım bilmiyorum endişe ediyorum
gunes_22 betulnuray endokrin doktoruna gidiyorsunuz ilaç veriyor onunla dengeleniyor yalnız ilacı kullanma zorundasınız kullandığınız sürece hiç problem olmaz