linamom2 hatice13445 aynı benim de öyle bi an koşuyorum tuvalete sanki kanama oldu diye Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💖
svdbstn hatice13445 canım ben ilk oğlumda da yaşamadım şimdi de 5 haftalık hamileyim hiç bulantı kusma aşırı aşerme yaşamadım korkma tedirgin olma her hamilelik aynı olmuyor
snurkarci hatice13445 ilk bebeğimde çok çook fazla kustum sabah akşam kusardım, şimdi ikinci gebeliğim 21+5teyim bir kere bile kusmadım Kişiden kişiye değişmeyi bırakın gebeliğe göre bile değişiyor Hiç dert etmeyin bence kusmuyor olmanın keyfini çıkarın
08061999 linamom2 bende 4+5 siznde su gibi akintiniz oluyormu hic bir belirtim yok gogus agrisi var sadece
mutl hatice13445 ay bacım haline şükret benim hamilelik çok zor geçiyor 9+1 haftalık 5 kilo verdim. Su içmeyi özledim ya su bile içemiyorum çok kötüyüm 😭😭😭
Senaaaaaaaaaaa mutl aynı şekilde ya. Bir tane daha çocuğum var bir de. Ne halim var ne iştahım. Yataktan kalkamıyorum.
melisakucuk mutl ben içiyorum da noluyor midem suyu bile sindirmiyor sanki idrar yollarında enfeksiyon var diye içiyorum mecburen ölüyorum yaaa 7 haftalık benimde
melisakucuk Senaaaaaaaaaaa ayyyy aynı aynı 7. Haftadayim bende bittigim resmen elma muz çorba başka bir şey yiyemiyorum
melisakucuk hatice13445 bir iki hafta sonra başlar bende 6. Hafta da öyleydim 7. Haftadan sonra imdat diye bagirirsin 🥹
Senaaaaaaaaaaa melisakucuk ben onu da yiyemiyorum ki. Sürekli midem bulanıyor. Sabah kalktığımdan akşam yatana kadar. Gece uykumdan uyandırıyor beni
melisakucuk mlkmlkgerger ayyy masAllah bir hevesleniyorum ki böyle olanlara ben 7 haftaligim kusma yok ama sindirim problemleri mide bulantıları koku hassasiyeti uyku hali bitirdi beni
busrayalcnn hatice13445 merhaba öncelikle hayırlı olsun. Hamilelikte bulantı yaşayanlar kadar yaşamayanların da durumu normal bende en başta endişe etmiştim ama 11 haftalık olduk bile 🙏🏻🥳
zfrnemos hatice13445 9 haftada basladı 23 haftaya kadar devam ettı 1 ay sadece rahat kaldım 35 haftalık oldum ve 2 aydır falan tekrar bulantılarım var ınan gelmesını hiç ıstemezsın 😅😅😅