hadef kızlar devlete gittim memnun kalmadım bu hastaneyi duydum giden var mı nasıl acaba önerdiğiniz doktor vs. varsa alırım
esmeray12 Yaa bende gülcan hoca var orda zamanında emseydeydi harika bir doktordur kendisi ama hastane nasıl bilemiyorum bende lokman hekimi düşünüyorum
annesioo esmeray12 2021’de Gülcan hocayla emseyde doğum yaptım. 2025’te lokman hekimde yine kendisiyle doğum yaptım 🥰 Şimdi yine gün sayıyoruz kendisiyle devam ediyorum 😍
esmeray12 annesioo yaa hastaneden memnun kaldınız mı? Ben şuan o hastabeye gülcan hocaya gidiyorum ama ilk doğumda korkularım kaldı dikiş vs. Gülcan hoca doğumda nasıldı acaba 🙏🏻
cahanbebek annesioo emsey için araştırma yapıyorum galiba ilki doğumunuzu olda yapmışsınız hastane hakında ne düşünüyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim
annesioo esmeray12 dikiş konusunda hiiiç aklın kalmasın zaten estetik dikiş atıyor profesyonel onun haricinde doğumda çok sakin ve o sakinliği sana geçiyo elhamdulillah, hastaneden hocadan herşeyden çok memnun kalmıştım ben. Şuan da 38+3’üz bekliyoruz 🥰
esmeray12 annesioo sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 birşey sorabilir miyim bi postunuza denk geldimde yedi uyurların duasını merak ettim ne için yapılıyor merak ettim 🌸
annesioo esmeray12 yedi uyurların isimlerini Arapça şekilde bir kağıda yazıp sol bacağın uyluk kemiğine yapıştırıyorsun kolay doğum için diye okumuştum ilk doğumumda yapmıştım
esmeray12 annesioo maşallah benim ilk doğumum travmaydı resmen. Dikiş olayı beni mahvetti. İkinci doğumda dikişim olacak diye korkuyorum