catlovermom merhaba, benim biraz pratiğim vardı daha önce işe gidip geliyordum 5 sene önce filan,
Gebe kalınca otobüsle işe gitmek zorladığı için mecbur tekrar arabayı almak zorunda kaldım 😹
Çok çekinerek başladım çünkü 16 haftalık hamileydim ama tekrar kavrama olayını bir ayda oturttum, çok şükür korktuğum gibi ağrı veya panik olmadı aksine daha güvende hissettim bebişle.
Yani diyeceğim o ki, her gün belli bir rotayı gidip gelmek bana iyi geldi. Ama henüz gebe değilseniz tabiki önce arabada kendinize güveniniz gelmesini sağlamak daha rahat olur sizin için.
Hangi ildesiniz, oturduğunuz gideceğiniz yerlerde otopark var mı bu da önemli malum istanbulda park yeri bulmak da çok zor, trafikten dolayı araba manuelse bazen bacaklar karın ağrıyabiliyor 😹
Pes etmeyin her gün az da olsa pratik yapın arabayı alıp 15 dk dolaşın bir rota belirleyin, araba stop edebilir diğer sürücüler sinirlenebilir bu herkesin yaşadığı şeyler kimse bilerek doğmuyor, kafanıza takmayın inanın oluyor olayın içine girdikçe.
Ama benim için en büyük olay kafamın rahatlayıp kendime güvenimin gelmesiydi yani fiziksel açıdan karnımın direksiyona yaklaşması dışında bir sorun yaşamadım henüz çok şükür.
Bence iki çocuğunuz da varsa onlar için bile çözmeniz gereken bir mesele sürekli eşe söyleyemiyoruz çünkü alıp çıkabilmemiz lazım bebişleri
Sevgiler