Meral_63 Kızlar Elidor şampuan bide saç maskesinin kullanıyorum saçım hep elektrikleniyor taradigimda böyle kabarmış elektriklenmis oluyur daha iyi kullandığınız şampuan var mi cidden yoruldum bu elektrik gibi saçımdan ya ne kadar duzeltsem boş hep çıkıyor bi yerden elektrik çarpmış SANKİ 😒🥲
gizemli00 Meral_63 benim saçımda öyleydi BİM’in kendi markasını kullandım saçıma çok iyi geldi hatta spreyi ve yagida çıktı hepsini bir kullanıyorum çok memnunum saçım dalgaliydi düz oldu artık fom çekmiş gibi aynı eşim hep sorar saçını mı duzlestirdin diye o derece diyebilirim😍😍
semahayall Meral_63 ayy var , urban care in mavi renkli olan hyaluronic acid ve collagen serisi , bende yeni keşfettim çok güzel , özellikle saçlarınız kuruysa ya da yaşadığınız yerin suyu aşırı kireçliyse çok iy geliyor , bir de bioblasın saç yağı mükkkk 👌🏻
gizemli00 Meral_63 Capitol pembesini çok kullandım saçım boyalı olduğu için birde saçımda ombre vardı uçlarında üstüne kızıl yaptım saçlarım bebek saçı gibi yumuş yumuş
gizemli00 Meral_63 aynen baya kullanın hatta pahalandi diye ben a plusa gectim a plus elektrikli etti mahvetti saçımı avuç avuç döktü tekrardan capitola gececem inşallah
valeriaa_ Meral_63 kullanmadığm şampuan kalmadı saçlarım çok yıpranmş ve dökülüyodu. Embauty geçtim şuan saçlarım gayet iyi ,tavsiye ederm dökülmeye,yıpranmaya,uzamaya faydalı