Havin49_ betuldenk benim ikizlerim bar cnm 2.5 aylıklar üstüne 1.5 yaşında oğlum var kaynanam kayınpederim bar yani benim ev baya kalabalık
valeriaa_ Deleted33000 valla bak 1 saat geçti içemedm ,şimdi yemeğe başlıycam vakit kalırsa makyaj yapacm. Kahve hayal oldu,yemek sonrasına kaldı 😂😂
Deleted33000 valeriaa_ biyere mi gideceksin kız yoksa kendini iyi hissetmek için mi yapacaksın makyajı boşver bugün doğal kal
betuldenk Deleted33000 ahhahah benim herşeyim herkese açık yüzbinler görüyor bazen hiç umursamıyorum izlesinler 😎
myangelson betuldenk eşim var bir tek oğlum daha küçük ne versem azcik tadına bakıyor bırakıyor 😅 bu sefer salçalı kremalı denedim çok güzel oldu 😅
Deleted33000 betuldenk ahaha sen içerik ureticisiydin degilmi ama bende içerik gizleyiciyim😂😂😂😂😂 istemem herşeyimi görsünler bilsinler kem gözlüler 😂😂
Deleted33000 valeriaa_ ah gençlik bende arada sırada bı sürme çekiyorum eşim yüzümde makyajı hiç sevmiyor opemiyorum diyor öyle alıştım bende galiba
betuldenk valeriaa_ kendi ismim betuldenkk ❤️ gerçi bu ara çok aktif olamıyorum hamilelikten ama henüz orda duyuramadım 🥹
betuldenk bsrelif ayyyy çok iyi yapmışsın valla dün bizim de hastane işlerimiz vardı ben de bir şey yapmadım dışarıda yedik vallahi oh yarasın😂