betuldenk Fırın makarna ve kaşarlı mantar yapacağım tavuk kızartması belki birde salata 🥗 🤤 Sizin bugün menüde neler varrr🙈
azra01 betuldenk ay ben acacaktim bu postu dedim bekleyim belki biri acar 😂 bende daha ne yapacağımı bilmiyorum yorumlardan fikir edineyim 😊
betuldenk azra01 ben haftayı protein,bakliyat,sebze gibi bölüyorum bacım öyle biraz daha kolay oluyor sanki😂
Deleted33000 ARYa143 ay benimde çekiyor da mutfağı çabuk toplarsam yaparım ama toplayamazsam yine icemem
Havin49_ betuldenk evet 3 küçük bebekten anca fırsat geldi ben çnce evi topluyorum temizliyorum sonra kahvaltı yapıyorum
Deleted33000 betuldenk bende akşama bizim yörenin bı hamur işi var onu yapacağım ve kahvaltı şeklinde yiyecegiz
valeriaa_ Deleted33000 kahve içmek istiyorum ama fırsatm yok ,saat olmuş 2 buçuk ,süpürmem lazım ve çamaşr katlamam lazım çocuklar evi dağıtıyo,üstelik yemeğe başlamam lazım ,güya vakit kalınca makyaj yapıcaktm 😂 galiba yetişmeyecek 😂
ARYa143 Deleted33000 şekerim işleri yapım da içim dersen içemezsin, nerden bılıyon dşye sorma😂 o yüzden önce kahve de, ya da canın ne çektiyse, sonra iş 🤣
catlovermom Ben ne yapsam.bu yemek işi sıkıntı ya.insanin aklına fikir gelmiyor.patates başladım.patatesli börek yapsam yanına hangi çorba giderki
myangelson betuldenk şehriyeli tarhana yapmıştım yanına da kremalı makarna yapmayı düşünüyorum ama neli kremalı ona karar veremedim 😅😅