Ruhsuz Kızlar 2 genim homozigot kalp atısı duyulunca sabah aksam iğne kullancam sizler de nadıl durumlar
Asdjasdj34 Ruhsuz Fıı protrombin G20210A heterozigot MTHFR A1298C homozigot benimde bu genler de var 4000 oksapar kullanıyorum
Kelebek36 Benimde iki gebim heterozigot şuan 4+2 deyiz henüz keseyi göremedik ama doktor yinede bi gün ipne bi gün asprin kullan dedi bir düşüğüm var cok korkuyorum benim mthfr 677 ile 1298 mutasyonlu
Ruhsuz elifatma1234 benım doktorum faktor lar ve faktor V en önemlisi diyor diğerleri o kadar onemli degıl dıyor ama benım de 3 kaybım var cnm Senın kı de tasıyıcı kac kaybın vardı
elifatma1234 Ruhsuz canım bende henuz hıc gebelık gerceklesmedı kaybım yok. Ben sıkıntı varsa sımdıden önlem amaçlı yaptrmıstım. Senin düşüncene göre pıhtılasma bozukluğu varmı bu sonucumda.
Ruhsuz elifatma1234 canım taşıyıcı demek heterezigott yani HOMOZİGOT kadar olmasa da kayıp yasayanlar var doktorlara göre, illa iğne hap veriyorlar.. Normalde kayıp olmadan yapmıyorlar ama siz özelde mı yaptırdınız
elifatma1234 Ruhsuz canım yok devlet hastanesinde. Kaybım var dedim mecbur. Zaten hamıle kalamıyorum, hamıle kalıncada pıhtılasma yüzünden falan kayıp yasamak istemiyorum. O yüzden kayıp yasamadan yaptrdım testi ben.
Ruhsuz elifatma1234 valla cok iyi yapmıssın canım, bu pıhtılasma %80 e yakın hemen hemen herkeste cıkıyor çocuk kaybı oluyor Allah sıze yasatmasın kımseye yasatmasın