Ceriko Kızlar merhaba bir post daha açmıştım 24 haftalık hamileyim sağ böbreğimin biraz üstünde şiddetli ağrı oluyor sola yatınca geçiyor ama haraket edince falan bir başlıyor tansiyonumu düşürüyor. Kan idrar ultrasonda her sey temiz daha önce yaşayan varmı nasıl kurtulucam bundan 3 gün oldu resmen yaşama hevesşm gitti
zey55 Ceriko bende 28 haftalık oldum kaburgam resmen organlarıma batıyor gibi hissediyorum aynı şekilde kuyruk sokumumda ağrıyordu doktoruma sordum bebek büyüyüp artık kemiklere baskı yaptığı için oluyor gayet normal dedi
[silindi] Ceriko bacım benimde sağ tarafta aynı yerde ağrıyor.ne ayakta durabiliyorım nede yürüyebiliyorum hep ağrıyor ama bende mantar enfeksiyonu var kaç haftadır ondan mı acaba 21+4 haftalık
Aysssee Ceriko yaklaşık 1 - 1,5 hafta yaşadım nefes almak bile çok zordu bebek büyüdüğü için baskı uyguluyormuş biraz sabırlı olman lazım çünkü hiç bir şey iyi gelmiyor 🥺
Ceriko zey55 canım ever sanırım hamilelikten benımde hiç bir sorunum çıkmadı cnku ama resmen dayanılmz ağrıyor
Ceriko [silindi] canım yok değil bende öyleyim idrar tahlili verdim kan verdim hiçbişey yok ama dayanılmaz ağrı var demekki hamilelikten
zey55 Ceriko evet malesef öyle birde bacak krampları başladı bugüunden beri topallayarak yürüyorum annelerin hakkı gerçekten ödenmez bir kez daha anladım 🐥
Ceriko Aysssee canım tuhaf olan şuki çişimi yaptıktan sonra anormal artıylr bu ağrı idrar falanda verdim yani ne alaka çözemedim
Aysssee Ceriko ben de tahlillerimi verdim göğüs hastalıklarına kalp damara bile gittim ama son olarak bu denildi
rukiye09 benimde 20.hafta itibari ile başladı sağ kaburga ağrım akşamları artıyo, s,tyen takmak hafifletiyo biraz