beautiful_ aselimdurum Amin cümlemizin inşaAllah 🌸 benim aç da olsa tokta olsa var maalesef ki sende gece uyuyamamalar veya uyanmalar falan var mı?
aselimdurum beautiful_ evet var gece çok kez uyanıyorum sonra uykuya dalmakta zorlanıyorum üstelik çalışıyorum da uykusuz işe geliyorum baya zor oluyor bana gün içinde iş yerinde uyku bastırıyor kafam düşüyor resmen masaya
aselimdurum aslmoms evet olabilir bilemiyorum ki anneler illa ki kendinde suçlayacak birşey bulurlar bende şuan öyle suçu kendimde arıyorum bende mi sorun diyorum çok âsi çünkü 🥺
minecikk aselimdurum 21+4 olduk iki üç gündür nefes almakta zorlanıyorum akşam yemeklerini azalttım 29 yaşındayım bu yaşıma kadar horlamayan ben şuan şiddetli horlama yaşıyorum neden acaba 🥲🥲
beautiful_ aselimdurum ben oğlumda öyle değildim buna da doktorumuz %90 kız dedi aşırı kilo aldım değişik şeyler falan baya var
aselimdurum beautiful_ kız bebeğe hamile kalınca evet yana doğru genişliyor insan bu doğru yani daha çok kilo alınıyor erkek bebeğe hamilelikte ki gibi olmuyor 🥰
kvsr1603 aselimdurum 21+2 deyim bende benim 3 geliyor bi oğlum bi kızım var cinsiyetini hala öğrenmedik sürpriz bi gebelik hiç beklemiyordum hep bi kızım daha olsun isterdim bakalım nasip
aselimdurum kvsr1603 Rabbim gönlüne göre en güzelini versin inşallah ben bu ikinciden sonra bağlatmayı düşünüyorum yaşım zaten 35 ve çalışıyorum kamudayım üçüncüyü ne ben ne de kayınvalidem kaldıramaz o bakacağı için 😅
parildayanyildiz2 aselimdurum 20+4üz bir kızım var 3 yaşında şimdi oğluma hamileyim ağrılar mide yanması var malesef
aselimdurum parildayanyildiz2 bende de mide yanması oluyor her zaman değil ama özellikle yağlı şeyler yersem çok acı çekiyorum 🥹
parildayanyildiz2 aselimdurum bende ne yesem farketmiyor ya ilk gebeliğim reflü yüzünden çok kötü geçmişti buda öyle olacak galiba🤦🏼♀️
kvsr1603 aselimdurum hep dua ederdim Allah’ım isteyene ver diye de işte yapacak birşey yok bağlatmayı bende düşünüyorum ama doğru gelmiyor bir yandan da bende 32 ye gireceğim