Elfbtr Şuan 33+2 günlük hamileyim erken doğum riskim var ve beş cm açıklıkla evde yatıyorum bebek yukarda olduğu için doktor bekletiyor.Doğumun başladığını nasıl hissettiniz neler yaşadığınızı yazabilirmisiniz
SevgibiR Elfbtr uww nasıl açılmış o kadar yat bence sen biraZ daha doğmasın bebek büyüsün ben herşey yaptım doğsun diye ama dogmuyorrr 41 bnm bebek yapışık gibi çıkmıyor iki cm bnm
Dimple23 Elfbtr adet olacakmışsınız kasıklarda sancı ...bebeğin toplanması bi kenarda ...bazılarında ishal kusmada oluyo aslında herkesin farklı ama genel olarak bunlarda yaşanıyo
Elfbtr SevgibiR rahimağzı yetmezliğim vardı zaten 21.haftadan beri ilaçlarla falan tuttuk.Doktor şaşırıyor zaten bu cm le durmama😀
Lidyasmom SevgibiR doktorlar bebek kendi gelmezse 40tan sonra almıyorlar mı bebeği sezeryan ile? Ben öyle biliyordum canım herhangi ihtimale karşı, 38. Haftada kendi isteği ile gelen bebek var mı acaba buara herkes 40, 41, 42den bahsediyor
SevgibiR Lidyasmom yok suni vericekler yarın bana olmazsa sezeryan bende 40 da gittimde prof vardı ona sordum naparlar beni suni mi vercekler sezeryan mi diye 42 kadar bekler durumu iyi bebeğin dedi kendi drm yarın suni vercek işte o kadar bekledik yeter dedi bnce de yeter artık doğacak olsa kendi dogarmis 41+3 de yarın zorlan dogurtcaklar bebeği 😹😹