erismis aslmoms annem ve eşim. Yanında rahat edebileceğim ve nazımın geçeceği 2 insan :) kardeşim vs yok zaten tekim. Kimin yanında rahat edeceksek ve kim bizi anlayacaksa o olmalı bence 🥰 tabii gelde bunu anlat ailelere djdjmdjfj kayımvalidem doğuma gelemeyecek sanırım gelseydi de yinede kendi annemi isterdim herhalde, utanırdım tuvalet olayı vs nasıl olacak bilmiyoruz çünkü 🥲
atesvesu aslmoms kız kardeşim kalacak bu sefer iki doğumumda da annem kaldı ama babam annemsiz yatamiyor huyu öyle ben senin kocanla uğraşamam bacım kalsın sen kocanla kal dedim 🤣diğer iki çocuğuma da annem evde bakacak bu sezeryanimda iki gece kalacakmisim hastanede diğerlerinde 1 er gece kalmistim.
iremgnrs aslmoms maalesef Fransada yaşıyorum refakatçim olamayacak gün içinde de yalnızca eşim girip çıkabilecek yanıma doğum yaklaşıyor ve sırf tek kalmanın düşünce stresi bile yetiyo bana
hulyalarda aslmoms ben eşimi istemiştim, anneme güvenemedim ve kırgındım, o da zaten kalayım ben demedi. İyi ki eşim kaldı, gece nefes alamadım, uykumdan nefes alamayarak uyanmıştım eşim ilk müdahaleyi yapmasa ne olurdu düşünmek istemiyorum.
fatma102 aslmoms normal doğum yaptım doğuracagim gün gelene kadar hep esimmi kalsa dedim ama kendi annem kaldı doğum sürecimde ve eşin kalması normal doğumda çok tercih edeceğim bir şey değil artık..odaya çıktıktan sonra kalabilir 🙌
yasem1 Benim ilk doğumda herkes vardı tüm gün odada sabah annem babam abim eşimle gittik hastaneye evde de görümcem ve ikiz çocukları bekliyorlardı doğum olduktan sonra eşim onları da alıp geldi sonra halam oğlu gelini torunu geldiler işyerinden bi arkadaşım gelip gitti. Allahtan odam 2 odalıydı da çocuklar gelenler oturma odası kısmında takıldılar bende yatağımda acımı çektim 🤣. Akşam 10 11 gibi herkes gitti bi annem eşim kaldı. Gece de annem sabaha kadar uyudu sağolsun 🤣. Bebeğe de 2 saatte bir butona basıp hemşire çağırıp besleme yaptırdık gaz çıkarma ses çıkartmalarına da babası müdahale etti bende uyudum tuvaletim gelince tuvalete gittim geldim öyle sabahı ettik. Sabah çocuk doktor bebişi kontrole geldi. Sonra kadın doğum doktorum geldi kalıp kalmicağımı sordu gitmek istedim ayaklandım zaten dedim herkes öyle istiyo zaten tamam taburcu işlemlerini yapalım dedi öyle toparlandık çıktık saat 10 gibi. Şimdi ikinci doğuma gidicez ben yine Abe ben kendimin derdindeyim moduna takılıcam bebeğe de annem kalmak istiyo eşimle o kalır büyük ihtimalle onlar bakcaklar artık inşallah bu sefer bi işe yarar annem 🤣. Soruyo kim kalcak senle diye kim isterse o kalsın bana farketmez diyorum.
Elff06 aslmoms valla devlette olacağımız için eş kabul etmiyorlarmış mecburen annem kalacak 🥹 bence devletin bu konuya acilen bir çözüm getirmesi gerek herkesin yanında kalabilecek bir annesi ablası kız kardeşi vs olamayabiliyor
sulzek03 Maalesef almanyadadaki sistem refakatçi kabul etmiyor eşini bile doğumda yanında olabiliyor ilk doğumumda öyleydi ve kimsem yok ailem bile eşim işe gitti ve lohusalıgımda her şeyimi kendim yaptım en çok gurbet acısını da Orda hissettim 3.gün eve geldik ve dikişli halde kalkıp her şeyimi yaptım çocuğuma baktım ev işi yaptım yemek yaptım
demethatun aslmoms Pazartesi günü doğum yaptım eşim ve üç yaşındaki oğlum kaldı yanımda iyi ki de öyle oldu çok şükür. İlk doğumda annem kalmıştı ama bunda çok daha rahattım öyle söyleyeyim. Hatta doktorum sizin kimseniz yok mu neden eşin tek bekliyor seni dedi 😂 Ben öyle istedim diyemedim 😂
senaninannesi_ aslmoms annem ve eşim kalıcak Bekarken 2 defa amelşyat olmuştum evlenince de rahmimde ameliyat oldum hep annem refakatçimdi zaten ondan başkasına güvenemem 💖
Momlife_ Almirolie kesinlikle anne kalmalı eş ile de rahat olur tabi ama rahatlıktan da ziyade yardım bilgi tecrübe de lazım😂
anemonfrezya Zeyneplemutluluk henüz hikayemiz devam ediyor rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın biraz empati yapıyorum da kalbim sıkışıyor o yüzden sessiz sedasız yapmak istiyorum. Ben anneler gününde babalar gününde de sosyal medya paylaşımları yapmazdım ama şimdi daha da hassaslaştım. Bebek hediyeleri yapmak yerine durumu olmayan anne adaylarına birer kıyafet falan almak istiyorum biraz planlarım var bakalım ne yapabileceğim bir kişiye de dokunsam mutlu olacağım. Rabbim evladına da sana da sağlıklı ömür versin ❤️🌼
Zeyneplemutluluk anemonfrezya çok teşekkür ederim ☺️ bende sizin gibi paylaşım yapmam normal hayatımda da paylaşım yapan birisi değilim. Anneler babalar sevgililer günü vs 1gün değil her gün bu yüzden o günü baz alıp kutlama da yapmam. Maddiyatımız zaten kısıtlı öyle bebek süsü falan da yapamıyorum sessiz sedasız doğum oluyor.