rmy1 gizemdegirmenci ya benimde çok hafif ama bazıları çamur gibi diyor öyle değil sanki akıntıyla karışık sarı kahverengimsi bir leke gibi bende de şu an hiçbir şey yok ama geliyor anlamadım iç çamaşırımı doldurmuyor ama ped taktığımda felan görüyorum
rmy1 gizemdegirmenci ben ped takmaktan vazgeçtim psikolojim bozuluyor zaten benimkide azdı ama pedde sanırım akıntıyla karışınca çok gözüktü gözüme peçeteyle felan sildiğimde tuvalete çıktığımda hiçbirmşey gelmiyor ama ped taksam görür müyüm bilemedim :))))
gizemdegirmenci rmy1 çok çok sevindim :) eğer bebek iyiyse zaten sıkıntı yok. Umarım geçecek ve rahata ereceğiz 🙏🏻
rmy1 gizemdegirmenci gittiğimde kanama alanıda yoktu bebekte iyidi insan ister istemez lekelenme olunca endişeleniyor ben zaten çok evhamlı panik bir insanım ama inşallah sıkıntı yoktur üzerine çok düşmicem artık çevremdekileride yordum bu paniğimle endişelerimle
gizemdegirmenci rmy1 emin olun ben de sizin gibiyim ama aslında böyle de olmamak lazımmış ki işler daha iyiye gitsin. 🙏🏻
Raana rmy1 ben de lekelenme üzerine gittim,muayenede bir sorun çıkmadı,kanama alanı falan yoktu. Progstan günde 3 e çıkardı,5 gün olacak devam ediyor leke,psikolojim bozuldu😔
aymekide rmy1 kardeş al benden de o kadar. Delireceğim az kaldı. Ama artık saldım her şeyi akışında yaşamaya çalışıyorum. Kendimi de çok yormamaya karar verdim. Biraz da ben prenses olayım.
rmy1 gizemdegirmenci haberleşiriz yine kontrollere gittiğimizde inşallah her şey yolunda gider sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi
beraydogru gizemdegirmenci sizinki geçti mi acaba aynı problem bende de var kanama alanı vs de yok aniden arttı enfeksiyon değerlerim yüksek çıkıyotr ama idrar kültürü de temiz çıktı 2 gündür progrstan kullanıyorum azalma yerine daha da artmış hissediyorum doktorlar da bir şey söylemiyor soru işaretleri arasında kaldım
gizemdegirmenci beraydogru merhabalar 🌸 ben sürekli yatıyorum. Progestandanı günde toplam 300 mg alıyorum buna eşlik de Endol kullanıyorum. Çok şükür bayağı azaldı. 🙏🏻 Sizde de kesenin aşağıda olma durumu mu var acaba?
beraydogru gizemdegirmenci Azalmasına çok sevindim🥹 keseyle ilgili hiç bir problem yok bu haftaya kadar hiç lekelenme vs de olmamıştı 2 hafta önce az az kahverengi sarı akıntı vardı çok dikkate almadım 2 gün önce de acile gittim doktor progestan verdi ama sebebini kendisi de anlamadı çok şükür bebeğimin haraketi kalbi vs normal neden bu kadar çok olmaya başladı anlamadım ilaca rağmen azalma da olmadı korkulacak bir şey mi normal mi anlam veremiyorum artık 🥲
berffinnn gizemdegirmenci Ben 21 haftalık hamileyim ve peceteye silince kırmızı kan geldi ve Dr progestan 200luk verdi ama ftil olarak kullan demedi siz fitil olarak mi kullanıyor sunuz
babyonn Merhaba 12+2yim geçen hafta regl olur gibi kanamam oldu pıhtılı acile gittim progestan iğne yapıldı kalanı da 5 gün yaptırdım. Aynı zamanda fitil olarak da kullanıyorum. İğne bitti fitile devam ediyorum. İğne yaptırdığım sürede kesildi aktif kırmızı kanama ama bir sabah kusarken kendimi kastığım için yine oldu az da olsa. 5 gün dinlendim o sürede azalmıştı ne zaman yürüsem merdiven falan çıksam kahverengi sarılı bi şeyler geliyor hiç kuru olmuyor. Ben 5. Haftadayken bir hafta kadar fitil progestan almıştım sonra doktor kesti. O günden beri sadece sarılı beyazlı akıntım vardı birden kanama oldu işte. Doktor kanama alanı yok bebek de iyi kalp atışı var ama olabilir böyle bir sebep yok şu an dedi. Peçeteye sildikçe gelen kahverengi akıntı da sarımsı bi şey oldu ama hala resmen robot gibi hareket ediyorum hızlı hareket edince kanama olacak diye korkunç bir his benim deneyimim böyle
kedimekim gizemdegirmenci bende 10. Hafta da oldu ilk kese etrafından birden çok kanama alanım vardı hiç kırmızı kanamam olmadı hep kahve bir iki kere de pembe leke geldi benim hiç iç çamaşırıma bulaşmadı peçeteye silince geliyor ve 4 5 günde bir bazen iki günde bir bazen 2 hafta sonra falan geldiği oldu şuan 21 haftalık oldu 13 haftadan beri sadece plesenta arkasında olan kaldı oda küçüldü baya en son lekem mesela 4 gün önce gelmişti doktor risk yok dedi bana bende hep bu haftaya kadar çoğunluğu yatarak geçti bu süreçte ağır kaldırma cinsel ilişki yok çok eğilip kalkma yok bol su iç ilaçların saati hep aynı olsun inşallah geçecek hepsi
blkleyla bende 8 haftalik gebeyim ve bir haftadir lekelenme yaşıyorum doktorum plasantanin yaninda kucuk kanama var dedi progestana kullaniyorum gunde 3 defa biraz daha azaldı gibi doktorum 10 gun sonra tekrar gel dedi ama korkulacak birsey yok suan sadece %1 dusuk riskin var dedi bence stresten uzak durmak lazim ve kotu seneryolar dusunmemek gerek bide bol bol uzanmak ozerlikle sol tarafta