yelzf 15 haftalık hamileyim henüz cinsiyeti öğrenemedik. İlk 3 ay şiddetli kusmalar yaşadım. Sürekli ekşi aşerdim şimdi hem tatlı hem ekşi yiyorum. Ama karnım sivri gidiyor. Yüzümse o kadar sivilceli, çilli ve yaralara başladı ki . Daha dün dudağım kendi başına yarılıp patladı😅 İnşallah haftaya kendini gösterirse öğreniriz cinsiyetimizi
mervekalkann tugbaegehan İlk 3 ay bol istifra Sıfır enerji Tatlıdan tiksinme ekşiye aşerme Cilt bozulması (kollarıma kadar Sivilce doldu) Saç dökülmesi (güya hamilelikte gürleşir derler) Sonuç ne dersiniz? ERKEK 😂 26+4 olduk bu arada yanılma payı falan da yok 😂
tugbaegehan mervekalkann benim de oğlumda böyleydi tatlı asla yemedim ki normalde bayılırdım sürekli acı yedim yüzüm hep sivilceydi aşırı uyuyordum . Şimdi sürekli tatlı yemek istiyorum asla canım acı istemiyor yüzüm parladı ve uyuyamıyorum. Taban tabana zıt bakalım ne olacak aynı insanın bu kadar farklı iki gebelik yaşaması da tuhaf geliyo bana 😅
2presesAnnesi3cubebek mervekalkann sivilce benimde aynı ağız çevremde omuz ve göğüs ve sırt kısmında büyük kocaman kocaman sivilceler çıkıyor acıya ilk haftalar çok aserdim ama sonradan tatlıya döndük meyveye daha bir iyi geliyor bana miyde bulantısı cok şükür sıfır hiç yok inşallah benimde oğluşum olur 8 haftaligiz daha cinsiyete çok daha var olacam meraktan
asmin_12 tugbaegehan oğlumda hep ekşi aşerdim portakal yedim limonu tuzlayıp yiyordum mide bulantım vardı koku hassasiyeti coktu baş ağrısı cok cektim. bu sefer de aynı şekilde neredeyse ama koku hassasiyeti baş ağrısı arttı cinsiyeti haftaya gösterirse kendini öğrenecez bakalım 😄
tugbaegehan asmin_12 iki hamileliği çok farklı olup cinsiyeti aynı olan çok insan var 😅 neye göre değişiyor anlamadım sizinde aynıymış bakalım sizin ne olacak 😅
tugbaegehan minikmucizem26 acı galiba erkek için kesin belirti gibi bir şey çevremde kim acı aşerdi ise erkek bende dahil 😅
bekledigimmucizem tugbaegehan benimde canım inanılmaz acı çekiyor bugün gidip bir kavanoz acı biber turşusu aldım bir kızım var birde oğlum olsun isterim inşallah gönlüme göre olur
mervekalkann tugbaegehan ben bu yaşadıklarımdan sonra o hurafelere asla inanmıyorum artık gönlünüze göre olsun bende ışıltı mışıltı kalmadı oğlum ışığımı söndürdü 😂😂
minikmucizem20 tugbaegehan bacım 2 kontörlümde de doktorlar erkek dedi buradaki platform da ise çoğu kız dedi 😄😄😄
1109_dilos Kızlar benımde ıstahım pek yok ne tatlı ne eksı yıyorum uykumda çok gelmıyo 15 haftalıgım bende haftaya gudıcem kontrole
1109_dilos Kızımda eskı çok yıyodum uykumda çok gelıyodu mıde bulantım erken baslamıstı 15 falan bıtmıstı buda 8 de basladı 12 de bıttı
yagmuryig tugbaegehan bence alaksı yok oğlumda farklı hamılelık bunda farklı hamilelik yaşadım ıkısınde bıbrnden farklıydı Dunn cinsiyeti öğrendim buda erkek morelım bozuldu
tugbaegehan yagmuryig yaaa olsun erkek çocuk da çok tatlı tabi insan olmayan cinsiyeti istiyor ama onlar da çok eğlenceli oluyo 🥲
tugbaegehan asmin_12 pazartesi gidicem bende önce sağlıklı olsun hayırlı olsun omu çok kafama takıyorum ama zaman yaklaştıkça o da aklıma gelmeye başladı merak uyandı😅
minikmucizem26 yagmuryig herseyden once evladın hayırlısını ve sağlıklısıni istemek daha doğru olur cnm..szn Birtane oğlunuz varmis daha buda arkadas olur ona :) bundan snra önündeki maçlara bakarsın 3 cude bakarsın kiz olur…üzülmeyin Allahın gücüne gider
[silindi] yagmuryig bende dün cinsiyeti öğrendim erkek olunca sevindim çünkü iki kızım var.insan hangisi yoksa onu istiyor haliyle
iremgnrs tugbaegehan oğluma hamileyim doğdu doğacak en başlarda tuzlu ekşi ne varsa aşerdim bol bol domates yedim tuzlu tuzlu klasik lays cips yedim turşu yedim çağla yedim 😅
gebis98 iremgnrs bende söylediklerinizi yedim ilk gebe kaldığım da şimdi 18 haftalık oldu bebiş hâlâ ekşi tuzlu şeyler hoşuma gidiyor tatlı yemesem aklıma gelmez geçen hafta ultrasona girdim kordon bacak arasında olduğu için net bisey söyleyemem dedi doktorumuz bende çok merak ediyorum cinsiyetini 🩷💙