SevgibiR Seymanuratc he kolaymış Allahtan yap bir Rus yada alın bakkaldan ben bişi asermiyom doğacak bnm bebek ayı kadar
honey Seymanuratc ya bu aşerme tam olarak nasıl bir şey, bana niye olmuyor :DD 17. haftam bitecek hala daha bir şeye aşermedim ben, kocam rahat valla :DD
SevgibiR honey bazen rüyamda görüyorum bazen aklına geliyor bazen kokusu yada tadı geliyo öle bişi işte 😹
honey SevgibiR her aklıma gelen aşermeyse eğer ben dakikada bir aşeriyorum :DD çünkü canım sürekli bir şey istiyor ama baya canım çekiyor :D
Seymanuratc Ya aslında aşerma farklı birşeymiş Boya , deterjan , kireç , toprak türü şeyleri isteyince aşerme oluyormuş 😂 tus salatasını ben çok seviyorum ama hamile kaldıkdan sonra 2 ,3 günde bir yapasım geliyo 🙄 üstelik yedim mi de 3,4 kase de yiyorum yani 😂 anlam vermedim 🤭
Betuel11 her aşerdiğinizi yiyomusunuz? alarak yada yaparak bi benmiyim üşenen yapmaya 😂 hazır zaten alıp yemek istemiyorum (poğaça, börek, pasta , tatlı vs ) canım istediğiyle kalıyorum öyle 😁
Seymanuratc Betuel11 birini yapmıyosan diğerni yap ye ☺️ Bizde elbette her istediğimizi anında yapıp yemiyorz 🤷♀️
Betuel11 Seymanuratc zararsız kilo aldırmayan şeyler olsa arada yapıcam insanın canı hepmi poğaça börek çeker ama yok diyorum no 😁 hem kilo almaya müsait bi yapım var hemde korkuyorum 😁
Betuel11 SevgibiR dışardan yiyemiyorum börekler poğaçalar aşırı yağlıı geliyor e bide kilo almaya çok meyilli bir dönem ve yapımda var maşaallah 😁 istediğimle kalıyorum o yüzden 🤣
Seymanuratc Betuel11 😱 miden senle oynuyo demek ki yemek isteyipde yemediğini anlamış 😂 allah kolaylık versin oda zor ya 🤷♀️ Bnmde öyle yapım var ama aynıyım kilom değişmedi hala çok kasma kendini