mrveyre 25 haftalık hamileyim adet olucakmışım gibi ağrı hissediyorum gelip gidiyor düzenli olarak iki saattir yalancı sancı flan mi korkmaya başladımböyle bir şey yaşayan var mı
buse76 mrveyre akşam bana da oldu 5 dk felan sürdü ağrı yan yatınca rahatladım geçti galiba kasılma veya yalancı sancı deniyor bende 27+4 üm
buse76 mrveyre bebekte hareketli ama hani hareket hissetmesem gidecektim acile ama hareket edince normaldir dedim yarın kontrolüm var zaten bakalım doktoruma aorcam
mnoa mrveyre yalancı sancı olabiliyormuş dinlenince geçiyor mu onu takip et geçiyorsa sıkıntı yoktur inşallah içini ferah tut bende de oluyor bazen 23 haftalık olduk
Mhanifee bende 9 haftadayim ara ara yaşıyorum öyle. karnımı ve ayaklarımı sicak tutunca geçiyor üşütüyor olabilir misin
champanne Düzenli olması ve adet sancısı gibi olması geçiştirilecek bi ağrı değil içinin rahat etmesi için bikaç saat daha takip edip bi acile gitsen daha sağlıklı
mrveyre Üşütüyor da olabilirim biraz aklıma gelmemişti bu 15 dk da bir oluyordu iüç saat falan oldu geçti Şmidi sabah olunca
buse76 elifin_ normal bir durummuş şiddetli olmadığı sürece korkma bebek büyüdüğü için oluyordur dedi