umutherdaim ayse345689 betam yükdek çıktı ultrasonda da dış gebeliğe benzer bişey görmedi kaşındığım görsün şimdilik bişey yok dedi kanamam da olmadı bi daha kendimi yordum galiba biraz
elisamommy umutherdaim Canım 10. Hafta’da Benimde Olmuştu İlk Gebeleğimde Aynısı Yine De Progestan Kullan
DenizAda_ ayse345689 çok yeni hamilesiniz sağlıkla gelsin inşallah kese bebek daha görünmez 2 hafta sonra her şeyi net görebilirsiniz
ayse345689 ozlemozdemir09 dedim kasikalrm çok ağrıyor idrarimda yanma var öyle söyledim yoksa kannalamzdi dedi âdetin geçtimi dedim bir iki gün geçti öyle baktı sonra dedi kistin mi var dedi kan alalım üç saat sonra çıktı 257 işte
umutherdaim elisamommy dün gece acile gittim bugün de kadın doğum doktoruna gittim çok şükür bi sıkıntı yok kese için çok erken dedi değerimin artmasını bekleyeceğiz
ayse345689 twobabymomm çok yeniymis seninki o zaman hafif kasikalrm ağrıyor belim ağrıyor normal mi hiç yasadin mi bu ağrıyı
twobabymomm ayse345689 tabikii ilk gebeliğimde 13 14 e kadar sürdü. İkincide 19 a kadar sürdü. Cok fazla ayakta kalmamaya calis dinlen