Ebru4178 Merhabalar 25 hafta 5 günlük bugün dr kontrolüm vardı 750 grm olmuş kızım yalnız çok aşağıda taşıyorsun bebeğini dedi doktor erken doğum riskim varmış varmı benim gibi olanlar çok kafama takıyorum şimdiden tşkler cvplarınız için
1PrensAnnesi Ebru4178 ben aylardır aşağıda taşıorm bişey olmaz korkmayın ara ara kanama bile olablio yorulmayın dnlenrken ayağınz yukarıda olsun hiç sorun çıkmaz☺ O nasıl doktor öyle hemen korkutmuş sizi
cevriyetoy Ebru4178 dinlenirken ayaklarınızı yukarda tutun mümkün olduğunca. Ağır is yapmayın. Başka seçenek yok
Emineymen 25 haftalık hamileyim benimde hep hareketleri aşağıda bende tedirginim doktor kontrolüme de var
Ebru4178 Benim ikinci hamileliğim oğlumda hiç böyle olmamıştım şaşırdım bende ama bu baştan beri aşağıdaydı allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kilosuda az geldi bana ama rabbim korusun bebeklerimizi💕☺
busraali Ebru4178 ayni durumdayız bende 24.haftadaki kontrolümde bebegin başı çok aşağıda dedi doktor nst de ufak sancimda çıkınca doktor yatış verdi 2 buçuk haftadır yemek wc ve doktor kontrolü dışında kalkmıyorum. Size de tavsiyem yatin dinlenin size yardımcı olabilecek biri varsa yanınızda kalsın riske atmaya gelmez sağlıklı doğumlar dilerim