leefamily 3.trimesterla beraber mide yanması da artmaya başladı. Soluma yatınca daha artıyor. Sağıma yattığımda ise ben rahat edemiyorum. Süt vs. çare değil. Doktorum yastığını yükselt diyor….Nasıl uyuyacağız imdaaaaat!
Meltem3461 leefamily bende 32. Haftamdayım bir çare bulamadım ya ne süt içmek ne başka şey çözüm değil gibi yediklerime de dikkat ediyorum ama geçmiyor
leefamily Meltem3461 su bile içsem yanıyor açıkcası. Özellikle geceleri şiddet seviyesini arttırıyor , bebişlerin canı sağolsun 🫶
Meltem88 leefamily 2 kaşık tahin ye anında kesiyor ben de ne denediysem olmadı ta ki tahin yiyene kadar
minikkalbinaneysi leefamily benim de soğuk sütle geçiyor her yere 200 ml kutu sütle gidiyorum 🤷♀️ Yumurta sürülmüş börek poğaça yapmıyorum Sıvıyağ eklenmiş birsey yemiyorum ikram edildigi zaman soruyorum artık. Hafif beslendikçe mide yanmasnın gerilediğini farkettim geçen hafta yangınlar icindeydim boğazıma kadar. 31.haftadayım iyiyim 🤲🏻
Elf-krcbl leefamily her doktor farklı birşey söylüyor doktorda bana bebeginede sanada hiçbir zararı yok dedi🤔
Meltem88 leefamily dene ben su içsem bile yaniyordum yanımdan ayırmaz oldum neyseki ayni zamanda demir bakımından da zengin