Aysglgnn Kayın validem kendi adını koymak istiyor adı filiz bizde yanına isim arıyoruz bir türlü uygun birşey bulamadık önerileriniz neler ? Yardım edin
Deletedmom308 Aysglgnn aynı dertten muzdaribim 😞 yani onların isimlerini koyduğumuzda elimize ne geçicek amaç ne anlamıyorum . Benim eşimin annesi vefat etmiş çokta zor bi hayatı olmuş kadının. kızımın da kaderinin ona benzemesinden Korkuyorum. Eşime de anlattım anlamıyor ısrarla
Aysglgnn anapanda12 annemin adı Rahime iki isim ağır olur bana kalsa tek isim koyarım öykü, defne , ikra ama kayınvalidem hakkımı helal etmem diyor koymassanız , ne yapacağımı bilemedim 🤷♀️
Betuel11 Aysglgnn hakkımı helal etmem ne ya? bu insanlar iyice uçmuş benim çocuğum hangi isim hoşuma gidiyorsa koyarım varmı öyle bir isimden hak helal etmemek inadına koymam başka isim seçerim yerinde olsam varsın helal etmesin hakkını böyle bişey varmı yaa
Aylinannesi Aysglgnn ya şöyle insanlara gıcık oluyorum canım kusura bakmada. Etmezsen etme de ya senin cocugun oluyo 2. 3. Düde yok annemin adı olsun yok babamın adı olsun derler taviz vermeyin ya
Minifasulye Aysglgnn ay sinir oluyorum böyle insanlara ya sizde ona hakkınızı helal etmeyin bencil insanlar
Betuel11 Aysglgnn senin çocuğunun üzerinde zaten hakkı yokda hiç bir şekilde müslümanlıkdada yeri yok. Allah dememiş peygamber dememiş sünnet değil farz değil anne baba ismi koymak. Sen eşini ikna et olmadı gidin bi camii hocasına falan sorun ne bileyim koymak istemediğin ismi koyma kardeşim hakkını helal etmedim dese haklı bir yanı yokken hakkı evladına haram olacak değil Allah hakkı adaleti var kolaymı öyle ufak bişey hak helal etmemek. günah o kadının yaptığı çektirdiği eziyet hamile kadına.
Srfn11 Aysglgnn İyide ne alaka erkek olsa soyu yurusun die koyarsin oda snin istegine bagli yaniii sen acikca kaynanana soylesene ben dogurucam bn bska isim dusunuorum kusura bakma die