mtlukadin1 Multivitamin kullanan varmj ben çok önceden bıraktım çok kokuyordu bana 1 buçuk tablet zor kullanöışımdır demir hapımda folik asit var 36 haftadayım inşallah görünürde beebğiö sağlıklı çok şükür ama yinede kullanmadığım için korkuyorum
beyazakgl mtlukadin1 hamileliğimin başımdan beri ocean mummy kullanıyorum içerisinde folik asit olduğu için ekstra yazmadılar doktorum doğuma kadar devam dedi gebeliğimin başında burnumu tutarak içiyordum kokuyor diye şimdi şükür normal içiyorum
smkrky mtlukadin1 ben multivitamin ve d vitamini kullanıyorum şuan 17 haftalık, bebek açısından kullanmamanın bi zararı olduğunu sanmıyorum bunları daha ziyade kendimiz için içiyoruz aslında, ilk 3 aydaki folik asit hariç.
Meltem3461 İnvity plus kullanıyorum yaklaşık 4. Aydan itibaren her bitişinde doktora bırakayım mı diyorum kesinlikle hayır diyor 8. Aydayım şu an
mtlukadin1 ya ben bazıı yazılar okudum burda içmeyen ve ya içemeyenler varmıl hatta doktoru kullanma diyen
Elisa0110 mtlukadin1 yok pregnom multivitamin, gummies olan çiğnenebilir demir ilacı d3k2 de d vitamini
foolish mtlukadin1 regenesis max plus kullanıyorum içinde omega 3 D vitamini Demire kadar çoğu vitamin var doktorum önermişti öyle kötü bir kokusu da yok içerken rahatsız etmiyor tavsiye ederim canım