badhomian 36+5 im doktorum 10 gün sonra gel bakalım dedi normal gözüküyor şuan kilosuda 2750 sanki normal çıkıcak gibi hissediyorum ama biz yinede bir bakalaım dedi 🥲
ebrukkaya lucymom hiç belli değil 😂 36+4 benimde ama içime sanki 39. Haftada gelir gibi geliyor gün içerisinde çok sık regl sancısına benzer ağrılar çekiyorum ama düzensiz bazen belim ağrıyor vs nasıl anlayacağım gerçek sancılar olduğunu bilmiyorum bende
betegemenbur lucymom 36+6 oldum bugün 37de doğumum var perşembe günü 🥹 normal mi sezeryan mı henüz belli değil ilk gebelik
ebrukkaya mtlukadin1 ya Peki sizinde genitaliniz acıyor mu hareket edince benim gece yatarken artık çok zorlanıyorum ve sağ sol dönerken genital açısı çekiyorum anlık
betegemenbur mtlukadin1 benim bebeğimde tek kordon olduğu için doktor 38i beklememin risk olduğunu söyledi canım o yüzden 37. Haftaya gün verdi önce normal deneriz suni sancı ile bebek ve sen kaldıramazsan sezaryen dedi
Asya_Lorin ebrukkaya ben de yaşıyorum haftalardır en çok da yatarken sanki kocaman açılma varmış da kesilmiş gibi vajina ama bi kaç gün önce baktı doktor açılma sıfır :)
ebrukkaya mtlukadin1 bana iğne batması çok nadiren olmuştu erken haftalarımda doktorum normal demişti
ebrukkaya Asya_Lorin ay evet aynısı bazen yürürken koltuktan kalkarken hep yavaş hsreket etmek zorunda kalıyorum 😅