mtlukadin1 Kızlar 2025 in mayın ayında 6 aylık ölü doğum yaptım maalesef bebeğimi laybettim şimdi 2 .ye hamileyim sizce bu doğumum kolay olurmu herks diyorki 2.doğum olduğu için kolay olur ama 9 ayını tamamlamadıki cennet kuşum s
_gecekusu mtlukadin1 bende ilk bebeğimi 20 haftalıkken ölü doğum yaptım 4 gün sürdü ikinci bebeğim çok şükür sağlıkla doğdu kendi sancılarım vardı akşam gittim hastaneye sabah doğumum oldu illaki zor oluyor doğum ama bu sefer bebek canlı olduğu için sana yardımcı oluyor kendini itiyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸❤️🩹
kvsr1603 mtlukadin1 küçükte olsa beden hamilelik ve doğuma alışkın olduğu için evet ilk doğum kadar zorlamaya bilir rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı evinize dönmeyi nasip etsin
Balbebek012 mtlukadin1 her hamilelik her doğum farklı üç bebeğim var üç normal doğum yaptım kızım iki oğlum var çok şükür ama her doğumum her hamileliğim farklıydı sen doktor takibinde ol yemene icmene kendine dikkat et
orhismommmmmm mtlukadin1 başın sağ olsun üzüldüm çok ya. Peki kalbi falan mı durmuş canım nasıl oldu ya 😞
_gecekusu mtlukadin1 evet canım ilk bebeğimde sancım yoktu sürekli alttan ilaç veriyorlardı dediğim gibi 4.gün doğum oldu ama ikinci gebeliğim akşam 10 gibi başladı sancılarım sabah 11 de doğum yaptım sabah 7 8 e kadar dayanıyordum suyumu patlattıktan sonra zorladı biraz
_gecekusu mtlukadin1 benim günüm dolmuştu canım 40+6 olmuştum o yüzden aslında gittim eğer sancın olursa evde çekmen çokkk daha mantıklı sıcak suyun altında durdukça açılma ilerler ben gittiğimde yatış yapmadılar akşam 10 dan sabah 6 ya kadar hastane koridorlarında gezdim 6 dan sonra yatış yaptılar
prs_99100 Kuzum kanalların bi defa o açılmayı yaşamış sonuçta tamamlamamış olsan bile hiç doğum yapamayan birine göre çok çok daha kolay doğum yaparsın emin ol 🌸
_gecekusu mtlukadin1 nişan sorun değil ama su gelirse duşunu alıp hastaneye git canım enfeksiyona açık hale geliyor rahimin
_gecekusu mtlukadin1 öyle bir geliyor ki her zamankinden farklı anlıyorsun zaten adet ağrısının 5 katı falan gibi
prs_99100 mtlukadin1 eminim öyledir Allah kimseye yaşatmasın. Bu sefer çok daha güzel geçer hem sonunda ona sağ salim kavuşmak var mental olarak daha mutlu ve pozitif geçer doğumun. Hem de önceki deneyiminden dolayı vajinal yapın daha uygun olur.