yusufunannesi15 Rojdiyebiri biliyorum bunu ama burda aynı benim gibi olup adet geçince pozitif gören olmus Umut oldu bana❣️
Sezei gamzebydmr0303 kuzum yanlış biliyorsun beta hcg hormonu salgılanmaya başladığı an kana geçer kandan süzülüp idrarda belli olur öyle birşey yok
Sezei yusufunannesi15 bilemiyorum canım bazen testler hatalı olabiliyor sen her zaman kana güven şu an olsa mutlaka kanda çıkardı
Sezei gamzebydmr0303 evet aşkım okuyanlar olur kafası karışmasın kimsenin diye yazdım bende dediğin gibi tam tersi kan her zaman en güvenilir olanı ♥️
1melekannesi3858 yusufunannesi15 kan ne zamn verdin negatif çıktı canım bide erken gebelik testi yap eğer ondadadq çıkarsa git tekrar kan ver
Sezei yusufunannesi15 reglinize kaç gün var önemli olan o zaten ilk haftalarda belirti adet belirtileriyle birebir aynı 5. 6. haftaya kadar her an adet olucakmışsınız gibi kasıklarımız ağrıyor regle 2 gün kala yapsanız belki çıkabilir bir ihtimal ama en güvenilir olanı reglin geçmesini beklemek geç döllenme durumundan dolayı
yusufunannesi15 1melekannesi3858 16 mart son adet tarihi 6 nisan da verdim bu ay letrol yumurtlama ilacı kullandım 10. Günde test yaptım silikti kan negatif
1annesi1bebesi Rojdiyebiri evet once kanda snra idrarda belli olur evet ama şansa sanurım benmde bütün testler bozuk herhalde 😬🤭 reglmden once verdm kanı bende şiddetli bir kasık agrım var ve olacagım sanırm … olursam da bir daha kaset ve erken gebelik testi almam herhalde 😊🤷🏻♀️
1melekannesi3858 yusufunannesi15 bence ozmn değilsin hamile tekrar bitane daha test yap yoksa tekrar kan ver çünkü olsa bu sürede mutlaka cikardi
Sezei yusufunannesi15 kuzum bence çok erken vermişsin kanı döllenme gerçekleştiyse bile rahme yolculuğunu yeni tamamlamış olabilir senin verdiğin gün bence haftaya tekrar test yaparsın ona göre hareket edersin ☺️
yusufunannesi15 Arkadaşlar internette satılan ince çubuk innovita sabah Silik çıkarınca nimo test yaptım 2 gün önce nimo test yapmıştım hiç çizgi çıkmadı bugün ilk İdrarla yaptım böyle bir Hayalet çizgi oluştu kafam çok karıştı ya