Rona Arkadaslar merhaba. Hamileligim boyunca atasaglik hastenesinde muayene oldum. 32+1 olduk bugun ve dogumu burada yapmayi planliyorum. Daha once bu hastanede dogum yapan varsa deneyimlerini paylasabilir mi ? Herkese saglikli hamilelikler🙏
Gulayuraz Selam ben ilk doğumumu ata sağlıkta yaptım şimdi hamileyim yine oraya gidiyorum yine orda doğum yapıcam kısmetse ben doktorlardan ameliyat ekibinden falan çok memnun kaldım ama bir tek gece nöbetinde ki ebeye sinir oldum 🙈
Frdhcrt Bende oraya gidiyordum ilk günlerde hiç memnun kalmadım 3 4 gidişten sonra iyice doğum hakkında kötü şeyler duyunca fikir değiştirip Karataş hastanesine başladım iyiki de bu kararı vermişim özellikle meltem hanımın odasında 10 dk bile durabilen yok çok anlayışsız şu an ki doktorum ciddi manada farklar yarattı ilk gebeliğim olmasına rağmen meltem hanım hiç bir şekilde bilgilendirmiyodu banada ata sağlık yakın diye gittim hep ama gerçekten o odadan mutlu çıkmak daha önemli doğum konusunda da pek iyi şeyler söylenmiyor ticarethane deniliyor genelde