elif2346 Kızlar hangisini kullanmalıyım takviye kullanmak istiyorum pcos var gebelik istiyprum kullanıp faydasını gören var mı
fatmabaki elif2346 inofolic combi HP kullandım Allah’a şükür ilk ayda faydasını gördüm Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌸🩷
Ziyangillerrr_ elif2346 ben venatura kullandım içerisinde 20 saşe oluyor ben günde 2 tane içiyordum vücudün günlük dozu 400 mg oluyor 3 ay düzenli kullandım. Adetlerim düzene girdi pcos belirtileri geçti ve hamile kaldım
mucizebebekkk589 fatmabaki canım ben letu tedavisi görüyorum bu ilaç ne işe yarıyor yumurta mı büyütüyor kalite için mi
melekmom34 fatmabaki Allah bağışlasın bende bu takviyenin faydasını çok gördüm şimdi tekrar kullanmak istiyorum günde kaç kere
fatmabaki mucizebebekkk589 yumurtayı kaliteli yapıyor ben yumurta büyüsün diye incir yedim normalde kürü iyidir diyorlar ama oda prolaktin hormonunu yükseltiyor diye okudum o yüzden sadece yedim inciri bir de bu ilacı kullandım bunlar vesile oldu Rabbim nasip etti
melekmom34 pimpirikliana bende ilk gebeliğim de kullnmistim şimdide düşünüyorum günde bır tanemi iki tanemi kullandınız 🤍
Sudemirhan İnsülin direncini bence en iyi glifor glikofen yani metformin gurubu kırıyor bence doktorunuza danışın bu konuyu şeker isteğimi bastıran tek şey o oldu
melekmom34 fatmabaki teşekkür ederim bende oğlumda öyle yapmstim ama şimdi hatrlymdim bir kutuda sonuç aldimizmi
fatmabaki melekmom34 yok sabah akşam içince 2 kutu tamamen bitirmiş oldum tekrardan 2 kutu daha almıştım ama şükürler olsun 2 gün daha kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrendim ben adetin 3.günü başlamıştım birde