0925 atesismom özür dilerim ama yarın trafiğe çıkacağım sorun olsun istemiyorum ceza yeme ihtimali olursa bilgisi olan varsa diye
0925 melisasak35 kızım ısırmış şuan kopmuş ben uyuyakalmışım o ara yemiş biraz maliyetli birde yarın trafiğe çıkacağım ceza yemek istemem
melisasak35 0925 okunabilir olması yeterli ama okunabilir değilse gidin tekrar çıkartın bizimde yırtılmıştı bantladım yazıları gitmediği için sorun olmadı ama müsait bi zamanda gidip noterden yırtıldı diye yeniletmiştim aynı günde alınıyo zaten
0925 melisasak35 ücreti çokmu acaba İnternet’e. Baktım 1.511 tl yazıyor kızım ucunu yemiş sadece tc yazan kısmı yemiş diğer kısımlar duruyor
0925 atesismom teşekkür ederim yarın trafiğe çıkacağım inşallah problem olmaz İnternete baktım 1.511 lira küçük bir kağıt parçasından acaba o fiyatı alırlar mı
melisasak35 0925 ben 800civarı ödedim diye hatırlıyorum ama benim 1 sene önceydi şuan o fiyat normal ama bişey diyceklerini sanmıyorum
0925 melisasak35 teşekkür ederim sadece 10 dk içim geçmiş ve kızım bir ucunu yemiş yok yani fakat yazılar değil yazısız kısimdan yemiş tc kısmının son 2 yada 3 rakamı yok satış vereceğim bir kaç aya değiştir gel mi derler yada trafikte sorun yaratırlar mi dedim bide ücreti epey cok
melisasak35 0925 aklınızda soru kalacagına trafik bölgeyi arayın bilgi alın boşu boşuna para verip değiştirmeyin madem