beyzanurrnurlu minikkalbinaneysi çok fazla gelıyor genel olarak bana bu nst ücretleri zaten biz doktora girerken 3 bin civarı para ödüyoruz içinde olmalıydı
sdc Denizli’de doktorun muayene ücretini ödedikten sonra başka ücret vermiyoruz diye biliyorum ben ama oralarda alıyorlar mı
ipekmom_ Bu fiyatlar nedir ya şok içindeyim, devlette ücretsiz çektirebilirsiniz, sonucu doktora atarsınız
beyzanurrnurlu ipekmom_ yani mantıklı olan o ama doktora bunu söylenek var birde😀 bazı doktorlar nst çektir öyle gel diyırmuş
beyzanurrnurlu yahya2024 muayene ücreti indirimli halde 2500 yakın ödüyoruz kaçıncı haftada nst isteniyor
yahya2024 beyzanurrnurlu neye göre indirim yapılıyor acaba. Benim doktprum 35. Haftada istedi ilk nst yi . Eğer herhangi bir sancınız yoksa o zaman istenir
beyzanurrnurlu yahya2024 mesela memur eşiyseniz veya memursanız yapıyor. Pendik medipolde pendikte oturanlarada yapıyor
merveuyarr beyzanurrnurlu memur isek nasıl bir indirim yapılıyor tam olarak biliyor musunuz anlaşmaları neye göre belirleniyor ya da muayenelerde de geçerli mi bu indirim bilginiz var mıdır?
semosderler2 Bizim Medipol her şeyde uçmuş maşallah 45 dk sürüyor alt tarafı bir şeyde yapmıyorlar ama aldıkları paraya bak