hurdombenim mertrugs benim normalde de acilmam olmaz hastaligimdan kaynaklı olmadığı için Sezeryana alındım birde şuan biraz iyiyim düşük tehlikem de geçti ama enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum bugün ishal yaptı o biraz kötü yaptı beni kurtulsam biran önce şu enfeksiyon belasından
mertrugs hurdombenim inşallah bir an önce geçer. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤲🏼🌸
isilulusal Benim ikizler 3.5 yaşındalar ben tekrar hamile kaldım betam yüksek 847 öğrendim sonra 9187 oldu biraz tereddüt ettim yineikiz mi diye yarın doktor muanem var
isilulusal mom28_ şuan belli bişey yok 6+4 müş kalp atışı var dedi ama bişey duymadım çok sıkıntılı bi doktordu
isilulusal mom28_ hayır beni ikiz kızları var ama şuanki daha belli değil tek kese gözüküyor kızlarındada ilk tek keseydi
mom28_ isilulusal hakkınızda hayırlısı olsun kızları kacıncı haftada dogurdunuz galiba erken oluyormus ikizler
isilulusal mom28_ ben 9. Ayımda doğurdum 37+3 bana kalsa daha beklerdim ama doktorum gelişimleri ve herşeyleri tamam diye bekletmek istemedi planlı normal doğum oldu
mom28_ isilulusal aaa maşallah saglıkla büyüsünler ikizde hep sezeryan olur diye alışmışız ya şaşırdım sevindim adınıza doktorunuz kimdi memnun musunuz şuankiler ikiz mi belli mi
isilulusal mom28_ ben Bitlis’te özelde doğum yaptım şuan istanbuldayım doktor konusunda çok tereddütlüyüm şuan hala belli değil
kkubrakucukkaya Merhaba ,27 haftalık ikiz gebeyken 2 cm açılma ile geçen hafta acil Serkaj oldum.Şuan 28+1 im.Bazen nst de sancı çıkıyor ama bebek hareketleri yalancı kasılmalar olabilir denildi.Benzer durum yaşayan var mı
hurdombenim Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz arkadaşlar biz 12+5 olduk çift yumurta ikizi bugün gittim ama erken dedi doktor biri çok harejetliydi yerinde durmuyordu doktor ölçüm zor yaptı o12+3 görünüyor diğeri 12+5 görünüyor kontrole ne sıklıkla gidiyosunuz bu haftalarda hangi vitaminleri kullandınız hangi testleri yaptırdınız Dr ikili test ikizlerde önermiyoruz yanılma payı çok fazla dedi ztn yaptirmayida dusunmuyodum sdece detaylı ultrason yaptırım inşallah çünkü daha önceki bebeğim kalp hastası doğdu kaybettim detaylıda öğrenmiştim