egeileberil Ben de 34+3 haftalık ikizlere hamileyim. Son 2-3 haftadır zorlanmaya başladım ama yine de güzel bir süreçti. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
ysmnvrl tali15 Benimde 5 gün vardı araların valla benimkiler nazlı çıktı ben 20.haftada öğrendim inşallah siz erken öğrenirsiniz 😂
fatmaatteda Merhaba 21+2 ikiz annesiyim bende. Hareketlerini hissetmek çok güzel. İnşallah tüm anneler bebeklerini sağlıkla kucağına alırız
busekoccc melisateacher melisateacher merhaba 🌸 10+5 çift yumurta ikizi çok şiddetli bulantı yaşıyorum ve halsizlik malesef ..
ezgi1610 edayldrm210 serklaj atılmadı ama 12. Haftada 25 mm ölçüldüğü için sınırdaydım şuan takiple ilerliyorum 🌸 eğer sınırın altına düşerse atacağız demişti doktor
mertrugs edayldrm210 beeen varım 👆🏼😊. 12. Haftada atıldı önlem amaçlı serklaj oldum açılma olmasın diye ilk oğlum 35 haftalık doğdu serklaja rağmen ç, bakalım bunlar ne zaman gelecek
edayldrm210 evinhshsh maşallah Allah bağışlasın. Serklajdan sonra hep yattiniz mi nasıl ilerledi sureciniz
yavuzayse melisateacher maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bugün 6+6 yım cuma ilk kontrol bugün oğlum bı anda dedi anne karnında iki tane bebek var şok oldum 3 ay önce kimyasal yaşamadan öncede bebek var demişti kendi kendine bı şaşırdım hissediyolarmi çocuklar gebeliği diye
melisateacher twinmoms34 alt üst modellerde kararsız kaldım küçükken rahat ama sanki büyüdüklerinde rahat olmazmış gibi hissediyorum🙈
twinmoms34 melisateacher yan yana modeller de ama ne asansöre sığıyo ne kaldırıma 🥺 bilemedim böylesi daha kullanışlı geldi bana.
edayldrm210 twinmoms34 bende erkek olmasını rabbim iki tane kız nasip etti. Allahım hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
edayldrm210 twinmoms34 senin durumun nasıl ilerliyor sürekli yatıyor musun zor mu bu süreç senin için