Mihrimahirem Ysmnkrcy nasip artık 21 haftalık hala göstermiyordu çikolata falan da bana yaramıyordu çünkü zaten çok hareketli olduğundan bi şey görünemiyordu 😂 Doğuma kaldı sanırım 😂
medinenur 2melekannesi değişmez o zamn canm bende senn gibi değişr dye düşünüyordum üç doktra gittim üçude erkek diyince sonra inandm😂 seninki büyük değişmez artk benimde iki kızım var
2melekannesi medinenur benimde iki kizim var olmayani insan istiyor rabbim gonlumuze gore verdi çok şukur Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin canim
medinenur 2melekannesi bende senin gibi emin olmadn kimseye demedim ikinci kez baska doktra gittim erkek diyince sonra herkese doyledim
Zeyneptosun Ysmnkrcy 20 haftalığa gelene kadar peki hiç dr tahminde bulundu mu ? :) çünkü bize de hep hep ama daha net değil dediler hala öğrenemedikte 😀
2melekannesi Zeyneptosun benim ki hic tahminde bulunmadi özel hastaneye giderdim en son devlet hastanesine gittim orda doktor erkek dedi direk
Ysmnkrcy Zeyneptosun yok.hic tahmin olmadi çünkü ya sırtı dönük ya yüzüstü şekilde ve hep bacakları üst üsteydi
Elifsph Ysmnkrcy bizimkiside göstermedi pazartesi renkli ultrasona giricez bakalım inşallah orda gösterir doktor erkeğe benziyor dedi ama işte kesinliği yok sabırsızlıkla bekliyoruz
Symgmnr 17+3 olduk hala net değil benimki de artık ayrıntılı da öğrenirsem inşallah 😂 bir erkek bir kız bir erkek kafamız allak bullak oldu 😄
Feyzaaksuu 15-18-20. Haftalarında gittim sadece 23de kız olduğunu gösterdi 😅 bende artık göstermese doğumda öğrenirim felan demiştim 🤭 nazlı minikler😍