bsra_ylmz61 Merhaba kızlar nasıl geçiyor bugün doktora gittim 12+5 olmuşuz cinsiyet için haftaya gel dedi merak ediyorum erken öğrenen varmı 😍
hilalaselll4 bsra_ylmz61 idare geçiyor canım baş ağrısı ve mide ekşimesi olmasa süper olacaktı neyse ona da razıyız ben de 12+4 üm ben de haftaya gideceğim o zaman 13+3 olacağım çok heyecanlıyım
Sezei bsra_ylmz61 bizde 12 haftalık olduk haftaya kontrolümüz var kızlar sizdemi böylesiniz bilmiyorum ama dayak yemiş gibiyim sanki üstümden tır geçmiş o denli halsiz yorgun bitkinim çok şükür hiç bulantım olmadı bugüne kadar yemeği yapıyorum mutfak bana bakıyor ben mutfağa taşın üzerinde su damlası görmeye tahammül edemeyen ben taşın üstüne yığıyorum bulaşıkları ne zaman canım isterse o kadar yorgunum ki kalkmak içimden gelmiyor napıcaz böyle
sudeborakk bsra_ylmz61 Ben hamile olduğumu öğrenmesem herhalde anlamazdım bile o kadar diyeyim çok şükür hiç bir sıkıntım yok 🫶🏻 En son kontrolüm 10. haftadaydı doktorum 14. haftada çağırdı cinsiyet için haftaya inşallah öğreneceğim çok heyecanlıyım 🤭🥹
Sezei bsra_ylmz61 birde kendime kızıyorum yani sen böyle miydin doğumdan sonra nolucak hem bebek hem ev vs hormonlardan kaynaklı sıyırdım mutfağa bakmadan geçiyorum 😄😂
momrose bilmemben bende 14+3 im bana da geçen hafta kıza benziyor ama 16.hafta belli olur dedi doktor bakalım ne çıkacak
hasret_sakar33 bsra_ylmz61 bizde 12 de %70 kız dedi 13 de büyük ihtimal kız dedi 😀 şimdi 15 haftalık olduk haftaya kontrol bakalım netleşir umarım 😊
bilmemben bsra_ylmz61 evet muhtemelen hoca ben çok usteledim diye öylesine de söylemiş olabilir Perşembe günü randevum var hem ikili tarama sonucumu ogrencem hemde cinsiyeti tekrar sorarım:)
anstzist Benim de 10. Haftada erkeğe benzetmişti 😅 bakalım 2 hafta sonra gitcem bende, şuan 12+ 4 teyiz
anstzist Yalnız 2 gündür ne yesem çıkarıyorum, çok kötü oldum. Bu kadar mide bulantısı kusma yoktu. Benim gibi olan varmı ?
bsra_ylmz61 Sezei ammannn boş ver diyorum kaymakam mi gelicek sankj diyorum gelende olmuyor zaten canım ne zmn. İsterse önceden kendimi yipratiyomusum şuan hiç umrumda değil 🤣
bsra_ylmz61 kelebek_2 benim ki de böyle kesesi bana benim kide erkek geliyor seninki de benim ki gibi erkek mi kız bizimkiler 🤣